Mandag 31. mai endrer Føyen Torkildsen navn til Føyen og flytter inn i DEG8 i Bjørvika

Del

Kl. 09.00 åpner vi offisielt våre nye lokaler og to av våre ansatte rappellerer ned fra toppen for å avduke vår nye logo.Vi ser frem til å ønske velkommen til klienter, ansatte, samarbeidspartnere og studenter så snart Oslo åpner for det.

Føyen Torkildsen blir Føyen, i Bjørvika

Med nytt navn og ny identitet har vi flyttet vi inn i Oslos råeste kontorlokaler, i Norges mest innovative bydel, Bjørvika. Store glassflater sørger for fantastisk utsikt over hele byen, og gir gode og lyse arbeidsplasser – godt for både energinivå, tankevirksomhet og helse. Åpne kontorlandskaper og store prosjektrom legger til rette for kommunikasjon og kunnskapsdeling. Vi har vært opptatt av å skape inviterende lokaler med god atmosfære som får folk til å føle seg velkomne hos oss, og som legger til rette for de uformelle møtene som er nødvendig for å bygge kultur og en inkluderende arbeidsplass.

«De gamle, store hjørnekontorene til partnerne er historie. Arealene med den beste utsikten skal brukes til åpne landskap og av alle, noe jeg mener vil forbedre kommunikasjonen mellom oss. Jeg tror det er flere enn meg som har savnet de fysiske møteplassene og lettere kunne oppdatere hverandre på hva som skjer.» Knut Glad, Managing Partner.

 Lett tilgjengelig

Valget av Bjørvika er ikke tilfeldig. Det er viktig for oss å kunne være tett på våre klienter og samarbeidspartnere og mange av disse, særlig innen IT og media, har allerede etablert seg her. Et annet viktig parameter i flytteplanene var tilgangen til offentlig kommunikasjon. Det er lett å komme seg til Bjørvika, enten det er med tog, trikk, buss eller bane. Her er vi midt i smørøyet med kort vei til resten av byen og marka, uten å måtte ty til bilen. Vi ønsker også at så mange som mulig skal kunne bruke sykkelen til jobb, så vi har sykkelparkering til alle og flotte garderobefasiliteter som gjør at vi smidig kan skifte fra «treningssvett» til «jobbsmart». Dersom du likevel trenger å ta bilen til byen, kan du bruke parkeringen på Oslo S Trafikktorget, som har kort gåavstand til kontoret.

 Smart bygg

«Smarte bygg», herunder Property Technology (PropTech), brukes på ny teknologi som har som mål å forbedre, effektivisere og forenkle et byggs ressursbruk gjennom produkter/tjenester basert på AI (Artificial Intelligence), IoT (Internet of Things), Big Data, VR og/eller skybaserte IT-løsninger.

Føyen er nå på plass i topp moderne lokaler, og vi skal ha teknologien som matcher fasilitetene. I flere år har vi ønsket mer fleksibilitet i bruk av kontoret, noe som innebærer bedre oversikt over hvordan de faktisk blir brukt. Sammen med Bravo Norge implementerer vi nå en smart løsning for booking av både rom og ressurser, som i tillegg kan levere monitorering av belegget i lokalene. Via små trådløse sensorer kan vi hente inn nødvendig data, som presenteres i et oversiktlig grafisk grensesnitt. Dette omfatter f.eks. også informasjon om inneklimaet i møterommene, som gjør at vi bedre kan ivareta det fysiske miljøet for de ansatte og besøkende. Alle våre møterom er selvfølgelig satt opp med fleksible videokonferanse- og AV-løsninger som sørger for en god flyt i den daglige møtevirksomheten, noe vi er helt avhengige av.

Miljø og bærekraft

Vi flytter inn i et fremtidsrettet og grønt bygg. Bygget skal sertifiseres etter BREEAM In-Use med mål om å nå karakteren Excellent. BREEAM In-Use er et internasjonalt sertifiseringssystem med ambisjoner om å redusere driftskostnader, energiforbruk og miljøbelastninger i eksisterende næringsbygg. Da vi allerede er sertifisert Miljøfyrtårn, vil den nye ordningen bidra til ytterligere innsats for miljøvennlig drift og et godt arbeidsmiljø. 

"Prosjektet har helt bevisst valgt bærekraftige løsninger med tidløs design og god materialbruk som reduserer behovet for fremtidige bygningsmessige endringer. Dette er vinn-vinn for gårdeier, kunden og miljøet." Ingrid E. Moe, direktør for utleie og marked i Braathen Eiendom.

En identitets- og flytteprosess som dette innebærer ofte miljøbelastninger, og vi har vært bevisst på ikke å avsette større fotavtrykk enn nødvendig. Vi satte tidlig søkelys på gjenbruk fremfor kast, noe som har resultert i mye gjenbruk av møbler og utstyr i de nye lokalene. Det vi ikke har fått til å bruke selv er enten solgt eller gitt bort (blant annet fikk vi sendt en stor container med møbler og teknisk utstyr til jenteskolen Prosperity Girls High School i Sierra Leone).

I forbindelse med overgangen til en ny visuell identitet er fristelsen stor til å vise frem sitt "nye jeg" på både nyttige og mindre nyttige ting. Føyen bestemte seg tidlig for å kjøpe få, men anvendelige profilartikler av høy kvalitet, fra miljøbevisste leverandører som leverer bærekraftige produkter.

Ny visuell identitet

Sammen med Tank Design har vi utviklet en ny visuell identitet som gjenspeiler vår visjon om å utgjøre en forskjell og ligge foran. Vi har fått en sterk og tillitsvekkende logo, som sammen med en bred visuell verktøykasse uttrykker den energien og effektiviten som kjennetegner måten vi jobber på. Det nye visuelle uttrykket er lett og moderne, med en varm og menneskelig tone som forteller omgivelsene om kjernen i hva vi jobber med –  samarbeid og gode møter mellom folk for å få til de beste løsningene.

"Vi gleder oss til ta den nye identiteten og tilhørende maler i bruk, og tydeligere vise oss frem som det fremoverlente, inkluderende og høyt kompetente miljøet vi er. Nye nettsider som senter for Føyens kommunikasjon er på plass til høsten." Silia Bakke, HR- og markedssjef

 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Advokatfirmaet Føyen AS

Advokatfirmaet Føyen AS
Dronning Eufemias Gate 8
0191 Oslo

http://www.foyen.no

Advokatfirmaet Føyen AS

Følg pressemeldinger fra Advokatfirmaet Føyen AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Advokatfirmaet Føyen AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.