Maui Jim

Manchester Uniteds brilleleverandør, Maui Jim® feirer the Treble

Del

Maui Jim markerer sitt globale partnerskap med Manchester United ved å introdusere en eksklusiv Treble Style – et samlerobjekt det kun finnes 4000 av i hele verden.

Rammen har en collage med bilder fra de store Treble øyeblikkene.
Rammen har en collage med bilder fra de store Treble øyeblikkene.

(LAHAINA, Hawaii): – Maui Jim, verdens største uavhengige solbrillemerke, er Manchester Uniteds offisielle brilleleverandør. For å markere det globale partnerskapet har de produsert en limited-edition, Treble. Denne nye modellen kommer i tillegg til Maui Jims Club Collection som ble lansert tidligere i år. Nå kan fans i hele verden bruke de samme solbrillene som sine store fotballhelter. 

Maui Jim Treble ble designet for Manchester United fans for å feire the Treble i 1999. Rammen har en collage med bilder fra de store Treble øyeblikkene. Det er bare 4000 Treble solbriller tilgjengelig i hele verden, noe som gjør dette til et ettertraktet samlerobjekt for fotballfans globalt. 

«Vi feirer virkelig Manchester United suksessen med de nye Mau Jim Treble brillene, sier Jay Black, Maui Jims VP of Global Marketing. «Vi er Manchester United sin offisielle brillepartner, og akkurat denne modellen er designet for å feire 20 års jubileet til Treble og gi fans verden over de beste høykvalitets, polariserte solbrillene.» 

I februar 2019 kunngjorde Maui Jim sitt flerårige partnerskap med en av verdens beste fotballag, for å spre sin «Aloha Spirit» og ikke minst budskapet om hvor viktig det er å bruke polariserte solbriller av høy kvalitet. Kort tid etter lanserte Maui Jim Club Collection, fire solbrillestiler, deriblant med en ny solbrillelinse - HAWAII LAVA™ - som gir fans mulighet for å bruke de samme solbrillene som sine yndlingsspillere. 

Treble har Manchester United emblemet i gull tydelig plassert på høyre side. Denne limited-edition brillen kommer i en samlerboks med en liten bok, etui og pusseklut med bilder av høydepunkter. 

«Vårt partnerskap med Maui Jim bygger på stil og teknologi», sier Sean Jefferson, Director of Partnerships i Manchester United. «Våre lidenskapelige fans rundt i verden får nå sjansen til å feire den helt unike Treble-suksessen med et flott limited-edition produkt av topp kvalitet.» 

Mer om Treble 

  • Treble-brillen har en klassisk, unisex-stil med en flat front og oppbygget nesepute, som er ideell for alle som liker ekstra stabilitet, og er en modell som passer de fleste.
  • De supertynne linsene har den skarpeste optikken på markedet, i tillegg til høyeste beskyttelse mot riper og fettflekker.
  • Den nøytrale, grå linsen gir høyeste nivå av lysreduksjon, mens Maui Jims PolarizedPlus2® teknologi blokkerer 100 % skadelig UV-stråling, og fjerner 99,9 % blending, samtidig som de gir en unik fargeforsterking.
  • På venstre side er Manchester United emblemet på elegant vis. 

Maui Jims Treble er nå tilgjengelig på www.mauijim.com og hos optikere i hele Norge.

Se hele Manchester United-kolleksjonen fra Maui Jim her:
https://www.mauijim.com/SE/en_GB/manchester-united

Om Maui Jim
Maui Jim solbriller ble født på strendene i Maui, og er designet for å beskytte øynene fra de skarpe solstrålene på Hawaii. I dag representerer Maui Jim en «Aloha Spirit», en unik kundeservice og ikke minst en patentert PolarizedPlus2® linseteknologi, som blokkerer 100% skadelige UV-stråler og fjerner 99,9% blending, samtidig som de forsterker farge, definisjon og dybdeopplevelse. Maui Jims solbriller har fått den amerikanske hudkreftforeningens stempel og anbefaling for å være et effektivt UV-filter for øynene og den tynne huden omkring. For mer informasjon besøk  mauijim.com, følg oss på Facebook,  Twitter og Instagram  på @OfficialMauiJim. 

Om Manchester United
Manchester United er en av de mest populære og suksessrike sportsklubbene i verden. Gjennom 141 år har vi vunnet 66 trofeer, som gjør det mulig for oss å utvikle et av verdens ledende sportsmerkevarer og et globalt samfunn med 1,1 milliarder fans og følgere. Slik får Manchester United en verdensomspennende plattform som generer betydelige inntekter fra flere kilder, deriblant sponsorater, merchandise, produktlisenser, nye medier og kampdager.

Kontakter

Ingalill Sandal, Involve!
mobil: 928 27 559
epost: ingalill.sandal@involve.no

Bilder

Rammen har en collage med bilder fra de store Treble øyeblikkene.
Rammen har en collage med bilder fra de store Treble øyeblikkene.
Last ned bilde
Last ned bilde

Om Maui Jim

Maui Jim
Maui Jim
Involve!
0275 Oslo

23 25 36 00http://www.mauijim.com

Følg saker fra Maui Jim

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Maui Jim på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.