Møller Mobility Group

Malin Valdal Corneliussen ny markedsdirektør i Møller Bil

Del

Malin Valdal Corneliussen kommer fra jobben som markedsdirektør i Findus/ NOMAD der hun hadde ansvaret for kommunikasjon, PR og samfunnskontakt, innovasjon og portefølje.

Malin Valdal Corneliussen blir ny markedsdirektør i Møller Bil.
Malin Valdal Corneliussen blir ny markedsdirektør i Møller Bil.

Møller Bil har som målbilde å være Nordens absolutt mest foretrukne forhandler for bil og bilhold. Den nye markedsdirektøren vil være ansvarlig for å etablere den nye markedsføringsfunksjonen med kompetanse og kapasitet.

- Malin Valdal Corneliussen er en leder med digitalt hjerte og solid kompetanse innen markedsføring, kommunikasjon, merkevarebygging og myndighetskontakt. Hun har erfaring fra tunge norske og internasjonale merkevarebedrifter innen B2C og B2B, de siste årene som markedsdirektør i Findus, sier adm. dir Sverre Helno, Møller Bil.

Markedsdirektøren rapporterer til administrerende direktør i Møller Bil og vil være en del av ledergruppen. Malin Valdal Corneliussen vil ha ansvar for videreutvikling av Møller Bil brand, lede marketingarbeidet og sørge for strategisk marketingarbeid i ledergruppen. Det blir viktig å kunne balansere helhet og strategi i kombinasjon med operasjonell tilstedeværelse.

- Jeg gleder meg til å starte i Møller Bil og ser på denne jobben som en av de aller mest spennende kommersielle stillingene i det norske markedet. Jeg motiveres av å bygge opp en sterk avdeling som skal bidra til økt konkurransekraft for selskapet, og er inspirert av progressivt lederskap og investeringsvilje i fremtiden, sier den påtroppende markedsdirektøren.

Malin Valdal Corneliussen kommer fra jobben som markedsdirektør i Findus/ NOMAD der hun hadde ansvaret for kommunikasjon, PR og samfunnskontakt, innovasjon og portefølje. Tidligere har hun vært markedssjef Drikke i TINE, senior merkevaresjef for YT, merkevaresjef Jarlsberg og Norvegia og produktsjef Jarlsberg.

Malin Valdal Corneliussen har Master in Management, Management studies fra Macquarie University, i Sydney, Australia, er siviløkonom fra University of Strathclyde i Glasgow, dessuten har hun marketing, økonomi, organisasjon, finans med mer fra Handelshøyskolen BI.

- Vi gleder oss til å jobbe sammen med Malin for å bygge Møller Bil videre. Vi så etter en markedsdirektør med solid marketing- og forretningskompetanse og grunnleggende forståelse for hele verdikjeden, samt erfaring fra digitalisering. Det får vi med Malin, sier Sverre Helno.

Malin Valdal Corneliussen tiltrer i august måned.

Kontakter

Bilder

Malin Valdal Corneliussen blir ny markedsdirektør i Møller Bil.
Malin Valdal Corneliussen blir ny markedsdirektør i Møller Bil.
Last ned bilde

Om Møller Mobility Group

Møller Mobility Group
Møller Mobility Group
Frysjaveien 31b
0609 Oslo

240 33 300http://www.moller.no

MØLLER BIL (bilforhandlere i Norge og Sverige)
Møller Bil Norge er Norges største bilforhandlerkjede og har 45 bilforhandlere og 12 spesialiserte skadeverksteder spredt over hele landet. Møller Bil Sverige er Sveriges nest største Volkswagen-, Audi-, ŠKODA- og SEAT- forhandlergruppering med til sammen 14 utsalgssteder. I 2020 hadde virksomheten et resultat før skatt på 886 millioner kroner. Totalt ble det i 2020 solgt 34.406 nye biler og 28.674 brukte biler i de to landene. Det er totalt rundt 3.500 medarbeidere i Norge og Sverige.

Følg pressemeldinger fra Møller Mobility Group

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Møller Mobility Group på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Møller Mobility Group

Sponsoravtale mellom BUA og Møller Mobility Group14.6.2021 11:00:00 CEST | Pressemelding

BUA er et sted der barn og unge i hele landet kan låne alle slags uteleker og ting gratis. BUA-nettverket med 164 utstyrsbibliotek i 132 kommuner dekker hele landet. Møller Mobility Group ønsker nå å støtte BUAs arbeid i Oslo ved at BUA får disponere to Volkswagen e-Crafter varebiler i to år (elektriske varebiler). Da kan stiftelsen etablere et mobilt BUA-utstyrsbibliotek som bringer utstyret fossilfritt dit folk bor og der aktivitetene skjer.

Klar for het bildelingssommer: Hyre med snart over 1000 biler i hovedstaden. Har lansert i Bergen og Trondheim9.6.2021 11:00:00 CEST | Pressemelding

Solen skinner over store deler av landet og sommeren står snart for døren. Hett er det også for aktørene innen bildeling: Nesten samtlige aktører vokser betydelig og mangedobler antall leieforhold, brukere og omsetning. Hyre, med Møller Mobility Group som største eier, satser betydelig på nye mobilitetsløsninger og skalerer nå til over 1000 biler i Oslo og har akkurat lansert i Bergen og Trondheim. Kanskje sommeren 2021 blir den store bildelingssommeren?

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom