Geelmuyden Kiese

Mah-Rukh Ali starter i GK

Del

Tidligere TV2-profil og forfatter Mah-Rukh Ali er ansatt som seniorrådgiver i Geelmuyden Kiese.

ANSATT: Mah-Rukh Ali starter som seniorrådgiver i GK.
ANSATT: Mah-Rukh Ali starter som seniorrådgiver i GK.

Geelmuyden Kiese vokser i Norge og styrker også seniorlaget sitt. Nå har det skandinaviske samfunnsbyrået ansatt journalist og forfatter Mah-Rukh Ali som seniorrådgiver fra 14. september.

Hun kommer fra stillingen som seniorrådgiver i PR-byrået Nucleus.

– Jeg gleder meg veldig til å bli en del av et stort, kompetent og solid fagmiljø. Det skjer så mye spennende i GK nå med store ambisjoner fra nye eiere. Dette er en reise det er utrolig gøy å få være med på, sier Ali.

– I GK vil vi ha de beste. Mah-Rukh har gjennom mer enn to tiår markert seg som en av de dyktigste journalistene i landet, og som en uredd og viktig stemme i norsk offentlighet. Hennes redaksjonelle erfaring blir også viktig når vi skal satse mer på medietrening fremover. Vi gleder oss til å få henne med på laget, sier Severin Roald, administrerende direktør i GK.

Mah-Rukh Ali er journalist, spaltist, forfatter og foredragsholder. Hun har vært nyhetsanker i TV2 i ti år, har vært redaktør i NRK, og har jobbet i Aftenposten, Dagbladet og Klassekampen og som fast spaltist i Dagens Næringsliv. Hun har også vært kommunikasjonssjef i hjelpeorganisasjonen Care Norge.

Ali har en master i internasjonal politikk og diplomati fra SOAS i London, og er utdannet journalist fra Høgskolen i Volda og Punjab-universitetet i Lahore. Hun har hatt forskeropphold ved Harvard-universitetet og Universitetet i Oxford, og har skrevet to bøker om IS og Iran.

Det siste året har Geelmuyden Kiese fått nye eiere, ny norgessjef og økt bunnlinje. Selskapet har allerede hentet inn to nye seniorrådgivere i år: Hill & Knowlton-rådgiver Simen Johannesen og byråveteran Pål Drage. Forrige uke kunngjorde byrået seks nyansettelser på junior- og rådgivernivå innen PR, innsikt og myndighetskontakt.

Geelmuyden Kiese varsler flere ansettelser dette og neste år.

Kontakter

Bilder

ANSATT: Mah-Rukh Ali starter som seniorrådgiver i GK.
ANSATT: Mah-Rukh Ali starter som seniorrådgiver i GK.
Last ned bilde
Severin Roald, administrerende direktør i Geelmuyden Kiese.
Severin Roald, administrerende direktør i Geelmuyden Kiese.
Last ned bilde

Om Geelmuyden Kiese

Geelmuyden Kiese
Geelmuyden Kiese
Sommerrogata 13-15
0255 Oslo

481 88 800http://www.gknordic.no

Geelmuyden Kiese er et skandinavisk samfunnsbyrå. Vi arbeider med kunder i bransjer der myndighetene har sterk regulatorisk interesse, eller der kundene selv har sterk interesse i samfunnet. Våre 130 ansatte jobber ved kontorer i Oslo, København og Stockholm.

Følg pressemeldinger fra Geelmuyden Kiese

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Geelmuyden Kiese på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Geelmuyden Kiese

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom