Amedia

Magne Storedal blir redaktør i Hadeland

Del
Magne Storedal (64) er konstituert som ansvarlig redaktør og daglig leder i avisa Hadeland ut 2023. – Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven i en tradisjonsrik og viktig avis i et flott område, sier han.
Magne Storedal er ansatt som ny ansvarlig redaktør i Hadeland.
Magne Storedal er ansatt som ny ansvarlig redaktør i Hadeland.

Storedal kommer nå fra en stilling i Amedia. Han har tidligere vært ansvarlig redaktør i Amedias største avis, Romerikes Blad og i Avisa Oslo. Han har også bakgrunn fra Dagens Næringsliv og VG, der han har hatt ulike lederroller. 

– Det spesielle med lokalaviser er de nære båndene og samspillet de har med sine lesere. Dette er viktig for utviklingen av våre lokalsamfunn og hvordan folk flest har det. Jeg er ydmyk for at jeg har fått oppgaven med å videreføre dette arbeidet i Hadeland en tid framover. Avisa er en solid og respektert merkevare i sitt dekningsområde, og har en dyktig og kompetent redaksjon. Jeg er sikker på at vi kan få gjort mye spennende sammen i den tiden jeg skal være der, sier Magne Storedal.

Styreleder Kristina Fritsvold Nilsen er svært glad for at Magne Storedal kunne påta seg rollen i Hadeland for resten av året, slik at avisas styre får bedre tid til å rekruttere en ny leder på permanent basis. Nåværende redaktør, Line Ramsrud, slutter 31. mars, og fra 1. april tar Storedal over stafettpinnen.  

– Magne er en svært erfaren avismann, og har gjennom sine lederroller i norske aviser vist hva han står for av redaksjonell kvalitet og kraft. Han er nyskapende og engasjert og har stor integritet. Jeg er helt trygg på at vi har gjort et godt og riktig valg når vi har fått ham til å sette seg i redaktørstolen, sier Fritsvold Nilsen.

Avisa Hadeland har et registrert opplag på 7.115 og 11.279 daglige lesere. Avisa kommer ut på papir onsdag og fredag.

Kontakter

Styreleder i Hadeland, Kristina Fritsvold Nilsen, telefon 918 12 318

Ansvarlig redaktør i Hadeland. Magne Storedal, telefon 932 56 038

Bilder

Magne Storedal er ansatt som ny ansvarlig redaktør i Hadeland.
Magne Storedal er ansatt som ny ansvarlig redaktør i Hadeland.
Last ned bilde

Om Amedia

Amedia
Amedia
Akersgata 34
0107 Oslo

22 00 90 00http://www.amedia.no

Amedia er landets største utgiver av lokale medier. Daglig når konsernets medier to millioner lesere.

Amedias redaksjonelle medarbeidere er hver dag til stede i lokalsamfunn over hele landet for å rapportere om det som skjer. Samtidig bidrar våre selgere til å skape lokale markedsplasser gjennom å koble lokale næringsdrivende med kunder. Sammen dekker disse funksjonene vårt samfunnsoppdrag i alle lokalesamfunn hvor Amedia er til stede. Verdiene som ligger til grunn for Amedias tolking av samfunnsoppdraget finner man i vår forretningsidé og vår utgivererklæring.

Følg pressemeldinger fra Amedia

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Amedia på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Amedia

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom