Lyset møter mørket

Del

Mørk rock fra Rockebandet Suncraft fikk drahjelp fra Bright i ny musikkvideo.

“Med flere større gigs linet opp så 2020 veldig lovende ut! Så kom korona”, sier Rasmus, vokalist og bassist i Suncraft.

Musikkvideo:https://youtu.be/Oq1k2g5fQdw

“Vi anser oss først og fremst som et live-band. Konsertene er en måte å kanalisere vår indre Duracell-kanin. Men hva gjør du når den arenaen stenger!? Derfor var det ekstra kjekt, spesielt for oss som nykommere, å få hjelp til å spille inn en musikkvideo og sjansen til å vise oss frem digitalt. Et lys i mørket kan du absolutt si!”

 Bright er mest kjent for å lyse opp hverdagen i flyktningleirer med solcellelamper, men denne gangen var det urørtbandet Suncraft som fikk hjelp. 

"Vi ønsket å teste solcellelampen vår SunBell under vanskelige forhold. Vi fikk hentet inn stjerne-fotografen Laukli&Laukli og slapp solenergi løs på mørket i ny musikkvideo, med SunBell som eneste lyset under innspilling" sier Haakon Rølmann i Bright

Suncraft ble startet i 2017 og består av fire finurlige fyrer i tidlig 20-årene.

Foruten Rasmus Skage Jensen på bass og vokal, består de av Tobias Paulsen på trommer, Sigurd Grøtan og Vebjørn Rindal Krogstad på gitar.

Bandet henter inspirasjon fra 90-talls ørkenrock-legender, som Fu Manchu, Kyuss og Clutch, men også moderne rockeband som Kvelertak, Mastodon og Queens of the Stone Age.

 «Vi er glade i å smelte sammen et bredt spekter av inspirasjoner i hver individuelle låt», forteller Sigurd i Suncraft.

«Og i tillegg til musikkvideoen har lockdown-situasjonen også gitt oss tid til å jobbe med debutalbumet vårt! Så alt i alt klarte 2020 å by på noen høydepunkter likevel!»

Nøkkelord

Kontakter

Kontaktinfo:
Suncraft
Rasmus Skage Jensen
955 53 204
bandsuncraft@gmail.com
https://www.facebook.com/pg/Suncraftband/about/?ref=page_internal

Bright
Haakon Rølmann
993 09 974
haakon@BRIGHT-PRODUCTS.COM
https://bright-products.com/no/

Bilder

Lenker

Om Bright Products AS

Bright Products AS
Holbergs gate 19
0166 oslo

https://bright-products.com/no/

BRIGHT er et norsk selskap som leverer solcelleprodukter til de som ikke har tilgang til strømnettet, enten det er frivillig eller fordi de bor på steder uten eller med dårlig tilgang til strøm. Våre flerfunksjonelle solcellelamper og hjemmesystemer med ladefunksjon utvides stadig og er utviklet for krevende forhold. Produktene våre er holdbare, funksjonelle og har høy kvalitet – godt forankret i norsk design. Avansert solcelleteknologi og strenge krav til felttesting av elektroniske komponenter og materialer danner grunnlaget for holdbare, flerfunksjonelle, robuste og bærbare solcelleprodukter med lang levetid, lave totale eierkostnader og minimalt med avfall.

Følg saker fra Bright Products AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Bright Products AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.