Kulturtanken

Lyden av Norges fremtid på Arendalsuka Ung!

Del

I forbindelse med den kommende barne- og ungdomskulturmeldingen, inviterer vi til festforestillingen "Kulturtanker - lyden av Norges fremtid" under Arendalsuka. Vi har også med en kjempestor bok som vi inviterer alle barn og unge til å tegne og skrive til kulturministeren i.

Illustrasjon : Sindre Goksøyr
Illustrasjon : Sindre Goksøyr
Kulturtanken har denne våren og sommeren hentet inn barn og unges synspunkter på og opplevelser av kunst og kultur. Dette er et oppdrag fra Kulturdepartementet, knyttet til den kommende barne- og ungdomskulturmeldingen (2020).

I samarbeid med Norsk kulturskoleråd, Ung kultur møtes (UKM) Kommunenes sentralforbund (KS) og Arendalsuka Ung, inviterer vi nå  barn og unge til scene og sal i Arendal Kulturhus.

«Kulturtanker» er en festforestilling for og med barn og unge. Vi har blant annet invitert musikere, dansere fra Ungdomskompaniet, en forfatter og en skuespiller som har vunnet Drømmestipendet, og bedt dem vise hva de er opptatt av.

Vi får også møte et av Norges fremste musikktalenter, 10-åringen Florian Rademacher Krogsæter, som får de utroligste ting ut av instrumentet. Og det stopper ikke der: Vi får oppleve bandet
9 grader nord på scenen, som er i ferd med å gjøre stor suksess.
 
I tillegg til det som skjer i salen kommer Kulturtanken til å være til stede med Norges kanskje største bok. I den inviterer vi alle mellom 3 og 19 år til å skrive og tegne det de er opptatt av. Boken skal bli overlevert til kulturminister Trine Skei Grande, og er en del av arbeidet med ny kulturmelding for barn og unge.
 
Kom og hør lyden av Norges fremtid!

Tid: fredag 16.08 kl. 13:00- 14:00
Sted: Arendal Kulturhus
Arrangører: Arendalsuka Ung, Norsk kulturskoleråd, Ung kultur møtes (UKM), Kommunenes sentralforbund (KS) og Kulturtanken.
 
På grunn av plassbegrensning og logistikk, må man forhåndspåmelde seg pr. e-post til maria.moksness@arendalsuka.no.
De som får plass på arrangementet, mottar en bekreftelse på dette som svar på sin e-post med påmelding.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Illustrasjon : Sindre Goksøyr
Illustrasjon : Sindre Goksøyr
Last ned bilde

Lenker

Om Kulturtanken

Kulturtanken
Kulturtanken
Postboks 4261 Nydalen
0401 Oslo

22 02 59 00http://www.kulturtanken.no/

Følg saker fra Kulturtanken

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Kulturtanken på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Kulturtanken

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom