Euroskilt

Lydabsorberende støyskjerm fra Euroskilt

Del

Euroskilt AS lanserer nå SafeSound, markedets første mobile lydabsorberende støyskjerm. Støy er en av vår tids store miljøforurensninger. Den påvirker og reduserer vår daglige livskvalitet med blant annet økende stressplager og dårlig søvn.

Byene vokser og med det økende anleggs- og byggevirksomhet tett på der folk bor og oppholder seg. Dette øker behovet for løsninger som kan bidra til å holde støynivået på et akseptabelt nivå. Vanlige standard støyskjermer er kun reflekterende som kun kaster støyen tilbake til omgivelsene. SafeSound derimot har lydabsorberende kassetter som fanger opp og absorberer støyen fra byggeplassene med opptil hele 14 desibel. Det gir en betydelig reduksjon av støyplagene fra anleggsdriften og således bedret livskvalitet for befolkningen uttaler Pål Bjur i Euroskilt AS.

SafeSound er en mobil støyskjerm som lett og enkelt kan flyttes dit det er behov for lydskjerming av støyende arbeid.

SafeSound støyskjermen er montert på et meget trafikksikkert veirekkverk som skiller og beskytter anlegget og arbeiderne fra veitrafikken.

En av Euroskilt sine kjerneverdier er å bidra til at de som befinner seg på eller nær veien skal ha et trygt og godt miljø. Vi er stolte av at vår nye Safesound lydabsorberende støyskjerm kan bidra til det, avslutter Bjur.

Kontakter

Bilder

Om Euroskilt

Euroskilt
EuroskiltEuroskilt AS er markedsleder i Norge innen trafikksikkerhetsmateriell, og er en betydelig aktør innen utemiljø- og avsperringsprodukter som; benker, sykkelstativ, bommer og rekkverk.

Bedriften ble etablert i 1985, og har i dag ca 135 ansatte. Vårt produktspekter er rettet mot trafikksikkerhet og utemiljø og består av; varslingsutstyr for vegarbeid, midlertidig rekkverk i stål for vegarbeid, støtputer for rekkverk, midtdelere samt trafikkskilt med godkjente skiltmaster for påkjøring.

Videre har vi ett av Norges bredeste utvalg innen utemiljø og avsperring, hvor vi i tillegg til å levere egenproduserte produkter. Er eneleverandør i Norge på utstyr fra Vik Ørsta, Hitsa, mmcitè, Cyclehoop, Cyclepods, Velopa og Smekab. Dette gjelder utstyr som; sykkelstativ, benker og bord, avfallskurver, sykkeloverdekninger, leskur, bommer, gjerder, rekkverk, porter bl.a.

Bedriften er en del av SafeRoad Group som ble etablert i 2007 etter en sammenslåing av Euroskiltgruppen og Ørstagruppen.

Euroskilt er ISO-sertifisert
Sertifiseringen innebærer at selskapets systemer og prosesser for oppfølging av kvalitet er gjennomgått og godkjent i henhold til kravene i ISO 9001:2015.

Dette betyr at våre prosesser og vårt styringssystem følges opp regelmessig gjennom interne og eksterne revisjoner i henhold til standardens krav til kontinuerlig forbedring.

Vårt mål er å sikre en mest mulig effektiv, sikker, kvalitetsmessig og miljøvennlig drift.

Følg pressemeldinger fra Euroskilt

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Euroskilt på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Euroskilt

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom