Lundhs AS

Lundhs: Én bekreftet omkommet i arbeidsulykke

Del

Lundhs bekrefter at en av våre ansatte har omkommet i en arbeidsulykke i et steinbrudd i Tvedalen i Larvik.

– Det er med stor sorg vi meddeler at en av våre ansatte i dag omkom som følge av en arbeidsulykke. Våre tanker og vår medfølelse går til de pårørende og andre involverte. Vi vil gjøre vårt ytterste for å bistå de pårørende og ansatte i en vanskelig situasjon, sier administrerende direktør i Lundhs, Thor-Anders Lundh Håkestad.

Arbeidsulykken fant sted rundt kl. 13.00. Nødetatene kom raskt til ulykkesstedet. Politiet og Arbeidstilsynet jobber nå med undersøkelser på stedet. Ledelsen i Lundhs, kriseteam fra Larvik kommune og Bedriftshelsetjenesten er også på stedet for å bistå ansatte. 

– Vi har satt krisestab hos oss, og bistår politiet og andre myndigheter så godt vi kan, sier Lundh Håkestad.

Foreløpig er hendelsesforløp og årsak til ulykken ukjent. Vi henviser til politiet i spørsmål om dette av hensyn til deres undersøkelser.

For mediehenvendelser, vennligst kontakt:

Janne Magnussen, kommunikasjonsansvarlig i Lundhs
E-post: janne@lundhs.no
Mobil: +47 924 96 444

Nøkkelord

Kontakter

Janne Magnussen
Kommunikasjonsansvarlig i Lundhs

E-post: janne@lundhs.no
Mobil: +47 924 96 444

Om Lundhs AS

Lundhs AS
Kanalgata 59
3255 Larvik

+47 33 12 11 64http://lundhs.no/

Lundhs AS er Norges ledende produsent av naturstein. Vi drifter 15 steinbrudd og er arbeidsplass for omtrent 140 ansatte. Familiene Lundh og Treschow er sammen eiere av Lundhs AS. Vårt hovedkontor ligger i Larvik, og vi har også kontorer i Kina, Brasil, Dubai, Vietnam, India og Italia.