Ludo Store og smittevernsprodukter

Del

Kjære alle sammen. Under pandemien vi nå er midt oppi har det vokst frem en stor industri innenfor smittevernsutstyr. Vi har, som mange andre aktører, tatt del i denne industrien. Vår intensjon har hele tiden vært å selge de beste produktene til de laveste prisene. Dette er en ånd vi har hatt med oss siden Chess-tiden.

Idar Vollvik
Idar Vollvik

Tidlig i vår oppfordret myndighetene til «dugnadsånd», og vi som flere andre aktører, prøvde å importere munnbind, men oppdaget at dette er en komplisert bransje.
Jeg er ikke en person som gir opp ved første motbør, og etter at vi fikk stoppet hele 3 små partier med munnbind, gikk vi til det skritt å leie inn fagpersoner til å hjelpe oss med kvalitetssikring.

Vi har i likhet med svært mange andre aktører, pakket om munnbind, og er nå klar over at det finnes et regelverk for dette, som vi i dag selvfølgelig etterkommer.
I ettertid har hele businessen med smittevern blitt en dyrekjøpt erfaring, som sikkert vil følge meg livet ut.
Den siste tiden har vært svært anstrengende, og vi jobber iherdig med å komme oss gjennom disse utfordringene og ser nå fremover. Vår målsetning er fortsatt å levere de beste produktene til de laveste prisene.

Alle våre munnbind leveres med godkjent dokumentasjon i henhold til gjeldende lover og regler, og med norsk brukerveiledning. Det er både trygt og rimelig å handle hos oss, og vi setter pris på hver og en av dere som kunde.

Kontakter

Bilder

Idar Vollvik
Idar Vollvik
Last ned bilde
Idar Vollvik
Idar Vollvik
Last ned bilde

Om Ludo Store

Ludo Store
Ludo Store
Kanalveien 46
5068 Bergen

https://www.ludostore.no/

Følg saker fra Ludo Store

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ludo Store på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.