BDO

Lovdata valgte BDO

Del

Lovdata har valgt BDO som leverandør av ERP, CRM og støttesystemer.

– Vi takker Lovdata for tilliten, og er glade for at valget falt på oss i BDO, sier Andreas Ystgaard Tjemsland, leder for Regnskap i BDO. 

Tre leverandører var med i en lukket anbudskonkurranse da Lovdata søkte en «samarbeidspartner for fremtiden» av tjenester inn i sitt ERP-prosjekt i mars i år.

BDO ble valgt etter en totalvurdering på blant annet forståelse av kundens behov nå og fremover, kvalitet i leveransen og tilbudt kompetanse.

Leveransen BDO i første omgang skal levere er et forprosjekt for å finne de løsningene og digitale plattformer som passer Lovdata best. Så er det en opsjon på å gjennomføre hovedprosjektet med implementering til høsten.

– Lovdata har vært veldig presise i sin kravspesifikasjon og det legger gode rammer for forprosjektet. Vi tilbyr stadig oftere et forprosjekt til nye kunder, så får vi en god gjennomgang av hvilke systemer og tjenester som passer dem aller best. Det er lettere å treffe riktig når vi lærer kunden bedre å kjenne, sier Ystgaard Tjemsland.

Johan Pettersson, manager i BDO Regnskap og kundeansvarlig for Lovdata sier han ser frem til å begynne å jobbe med Lovdata.

– Det er alltid spennende å jobbe med nye kunder. Vi vil jobbe for å tilstrebe at de skal få den støtten de trenger og litt til. Vi strekker oss alltid langt for at kundene skal bli fornøyd, sier Pettersson.

Lovdata er en privat stiftelse opprettet i 1981 av Justisdepartementet og Det juridiske fakultet i Oslo. Stiftelsens formål er å opprette, vedlikeholde og drive systemer for rettslig informasjon

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om BDO

BDO
BDO
Hovedkontor i Vika Atrium, Munkedamsveien 45
0250 Oslo

23 11 91 00http://www.bdo.no

Nye ideer. Ambisiøse planer. Store drømmer. Over hele landet jobber tusenvis av virksomheter og organisasjoner hardt for å skape verdier. Og over hele landet er BDO til stede for å hjelpe dem. Vi er et autorisert regnskapsførerselskap og internasjonalt rådgivnings- og revisjonsselskap med dypt fotfeste i norsk samfunns- og næringsliv. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at kundene våre skal nå målene sine.

I Norge har vi over 1 800 ansatte og mer enn 75 kontorer over hele landet. Våre kunder er alt fra store, verdensomspennende selskaper til små og mellomstore bedrifter. Vi har kunder fra de fleste bransjer i både privat og offentlig sektor.

Internasjonalt er BDO til stede i 167 land og teller mer enn 97 000 ansatte. Ved behov, samarbeider vi med store deler av nettverket om både internasjonale og nasjonale kunder.

Følg pressemeldinger fra BDO

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra BDO på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra BDO

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom