Söderberg & Partners

Losen AS blir en del av Söderberg & Partners

Del

Söderberg & Partners fortsetter sin offensive vekststrategi, og kjøper nå 51 % av aksjene i Losen AS.

- Med dette partnerskapet styrker vi vår posisjon i SMB-markedet på Østlandet, Midt-Norge og Vestlandet, sier Jan Kjetil Hvamstad, CCO i Söderberg & Partners.

Losen AS ble etablert i 2006og tilbyr megling og rådgivning av person-, pensjons- og skadeforsikring til bedriftsmarkedet. Selskaptet omsatte for NOK 5,5 millioner kroner i 2021 og driver sin virksomhet ut fra Oslo, Trondheim og Stavanger.   

– Vi ser frem til å bli en del av Söderberg & Partners, sier Tor Henning Pedersen, daglig leder og en av grunnleggerne av Losen AS. – Fremover vil vi kunne tilby kundene våre et enda bredere tjenestespekter, større innkjøpskraft og bedre systemløsninger.

Kontaktinformasjon 

Jan Kjetil Hvamstad, CCO, Söderberg & Partners AS
+47 414 59 410
jan.kjetil.hvamstad@soderbergpartners.no

Tor Henning Pedersen, Daglig leder, Losen AS
+47 907 80 027
tor.pedersen@losenas.no

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Söderberg & Partners

Söderberg & Partners
Söderberg & Partners
Lysaker Torg 15
1366 Lysaker

23 11 35 50https://www.soderbergpartners.no/

Söderberg & Partners er en av Nordens ledende finansielle rådgivere og formidlere av forsikring og finansielle produkter og tjenester. Selskapet tilbyr forsikringsmegling, tjenestepensjonsrådgivning, forsikringsrådgivning, samt kapitalrådgivning og kapitalforvaltning. Konsernet har cirka 3 500 ansatte i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Nederland, Luxenburg og Spania. Söderberg & Partners i Norge har 320 ansatte og omsetter for 600 millioner kroner. Selskapet har kontorer i Oslo, Trondheim, Bergen, Fredrikstad, Raufoss, Larvik, Ålesund, Ulsteinvik, Molde, Kristiansund, Bryne og Stavanger.

Følg pressemeldinger fra Söderberg & Partners

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Söderberg & Partners på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Söderberg & Partners

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom