LO

LOs hederspris til Martin Kolberg

Del

Martin Kolberg fikk LOs hederspris under åpningen av LO-kongressen i dag.

- Få personer i arbeiderbevegelsen har på bedre vis fått frem den gjensidige avhengigheten mellom partiet og fagbevegelsen. Fra sine posisjoner i partiet og på Stortinget har han alltid understreket hvor viktig fagbevegelsen er for partiet, sier LO-leder Peggy Hessen Følsvik.

- Arbeiderbevegelsens styrke ligger i samarbeidet mellom fagbevegelsen og partiet, mener Kolberg. Det har han jobbet for gjennom hele sitt virke, sier Følsvik videre.

Martin Kolberg satt på Stortinget frem til valget i 2021. Før det var han partisekretær gjennom en årrekke. Kolberg har vært LO-medlem siden han var 15 år og var tillitsvalgt på Norsk Kabelfabrikk, før han ble politisk aktiv.

Kontakter

Om LO

LO
LO
Torggata 12
0181 Oslo

23 06 10 00http://www.lo.no

Landsorganisasjonen i Norge (LO) er Norges største arbeidstakerorganisasjon. Over 970 000 medlemmer er organisert i fagforbund som er tilsluttet LO.

Følg pressemeldinger fra LO

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra LO på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra LO

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom