LOS

LOS-dagen 2020 i Dyreparken avlyses

Del

Den tradisjonsrike LOS-dagen i Dyreparken, som var planlagt 6. september, avlyses grunnet smittesituasjonen.

Fra LOS-dagen 2019. Foto: Randi Røinaas Lomeland/LOS
Fra LOS-dagen 2019. Foto: Randi Røinaas Lomeland/LOS

På grunn av utviklingen i smittesituasjonen de siste dagene, har vi i samarbeid med Dyreparken kommet frem til at vi ikke kan arrangere LOS-dagen som planlagt. 

I mange år har LOS invitert kunder til LOS-dagen i Dyreparken, en dag som flere år tidligere har gitt besøksrekorder i parken.

Årets LOS-dag var planlagt gjennomført i tett samarbeid med Dyreparken, med en rekke smitteverntiltak og begrenset antall gjester. Men utviklingen i smittesituasjonen de siste dagene gjør at vi avlyser dagen i sin helhet. 

- Vi vet at mange av våre kunder har gledet seg til denne dagen, men på grunn av økende smitte i landet vurderer vi at det ikke er forsvarlig å gjennomføre en så stor dag som LOS-dagen. Det sier Tone Tversland, som er markeds- og kommunikasjonssjef i LOS. 

- Vi beklager å måtte avlyse denne tradisjonsrike dagen for våre kunder, men vi lover å komme sterkere tilbake. Vi oppfordrer alle til å ta godt vare på hverandre - og følge myndighetenes smitteråd, sier Tversland. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Fra LOS-dagen 2019. Foto: Randi Røinaas Lomeland/LOS
Fra LOS-dagen 2019. Foto: Randi Røinaas Lomeland/LOS
Last ned bilde

Lenker

Om LOS

LOS
LOS
Kjøita 18
4630 Kristiansand

http://www.los.no/

LOS er landets tredje største strømleverandør, og leverer strøm og energirelaterte produkter og tjenester til privatkunder over hele Norge. LOS ønsker å gjøre det enkelt for kundene å ta gode valg i en grønn energihverdag.

Følg saker fra LOS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra LOS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra LOS

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom