LOS

LOS blir med Kilden ut i Agder

Del

Kilden og LOS har lenge samarbeidet - og nå utvides samarbeidet til nysatsningen Kilden ut i Agder. – Selv om vi er en nasjonal aktør, er vi i aller høyeste grad også en regional aktør, og da vi hørte om Kildens planer i regionen vår, syntes vi dette var veldig interessant å kunne være med på, sier leder for marked og kommunikasjon i LOS, Tone Tversland.

Anne Grethe Andersen og Tone Tversland
Anne Grethe Andersen og Tone Tversland


Nå bredt ut
Anne Grethe Andersen i Kilden er glad for samarbeidet med LOS. Foruten det økonomiske bidraget, mener Andersen det er en stor fordel for Kilden å kunne nå publikum gjennom LOS sine kanaler.

– Syv av ti personer i Agder har et kundeforhold med LOS, og det gir oss en kjempefin mulighet til å nå bredt ut til publikum i hele regionen, sier Andersen.

Kilden ut i Agder ble lansert 8. april, og er en ny satsning fra Kilden teater og konserthus. og innebærer et rekordstort program i en rekke av regionens kommuner. Blant annet skal det være flere teaterpremierer ute i Agder, og satsningen skjer i samarbeid med Agder fylkeskommune og LOS.

Premiere i Mandal
For aller første gang har Kilden Teater premiere på to av årets store oppsetninger utenfor Kristiansand, når Ludvig Holbergs klassiker Erasmus Montanus spilles på Buen Kulturhus i Mandal 5. mai. Turen går videre til Lyngdal, Flekkefjord, Grimstad og Arendal, før den er tilbake på Kilden i Kristiansand fra 18. mai.

Kilden Teater spiller også familieforestillingen Sheherazade – og ordet som varte i 1001 natt ute i regionen i november, før den etablerer seg i Kilden inn mot jul. Denne gangen er det Birkenes som er valgt ut som premierested, før forestillingen tas videre til Evje og Hornnes, Byremo, Vigeland og Bygland.

Satsningen har allerede fått lovord fra kulturaktører i regionen, som ser frem til å få besøk av både konserter og forestillinger i kommunen de bor.

Se programmet fro turneen her: https://kilden.com/kilden-ut-i-agder/

Kontakter

Bilder

Anne Grethe Andersen og Tone Tversland
Anne Grethe Andersen og Tone Tversland
Last ned bilde

Lenker

Om LOS

LOS
LOS
Kjøita 18
4630 Kristiansand

http://www.los.no/

LOS er landets 3. største strømleverandør, og leverer strøm og energirelaterte produkter og tjenester til privatkunder over hele Norge. LOS er et selskap i Agder Energi, og har sitt hovedkontor i Kristiansand.

Følg pressemeldinger fra LOS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra LOS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra LOS

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom