Universal Music Norge

Loreen & Alessandra slipper digitale samleobjekter!

Del

Regjerende dronninger av Eurovision, Loreen og Alessandra avduker sine offisielle digitale samleobjekter for henholdsvis "Tattoo" og "Queen of Kings". Med en eksklusiv lansering av 50 samleobjekter hver, gjør de to superstjernene seg klare for en heftig Eurovision-duell i forkant av den kommende finalen i Liverpool. Hvis enten Loreen eller Alessandra vinner årets Eurovision Song Contest, vil en heldig troféeier bli trukket ut til å motta to billetter til Eurovision 2024. 

Samleobjektene fungerer som digitale trofeer, og er en del av et større prosjekt Universal Music Norge har lansert i samarbeid med den web3-baserte markedsplassen Centaurify.io. 

Salget starter 9. mai kl. 12:00, på dagen til Eurovision 2023s første semifinale, hvor både Loreen og Alessandra inntar scenen, klare til å kapre verdens hjerter med sine kraftfulle låter. Trofeene er prissatt til 0,02 ETH eller omtrent 400NOK, og forventes å raskt tømmes fra hyllene grunnet den begrensede tilgjengeligheten! Fans kan registrere seg for salget HER. 

De digitale trofeene vil dynamisk endre utseende etter hvert som sangene øker i antall strømninger. Trofeets nivåer går fra "Launch" og hele veien opp til "Supernova". Se den fullstendige listen over trofeets potensielle stadier nedenfor: 

Launch: 0 strømninger
Orbit: 1M+ strømninger
Lunar: 10M+ strømninger
Solar: 50M+ strømninger
Galaxy: 100M+ strømninger
Supernova: 500M+ strømninger 

Siden "Tattoo" og "Queen of Kings" allerede har passert 50M+ totale strømninger, vil de bli avduket som "Solar"-trofeer ved lanseringen. 

I samarbeid med Centaurify lanserte Universal Music Norge nylig sin aller første NFT-samling på 3 333 digitale trofeer. Lanseringen var en stor suksess, og samlingen ble helt utsolgt på noen få timer. Universal Musics digitale trofé gir eiere eksklusiv gjesteliste-tilgang, og sikrer forsalgsrettigheter til alle fremtidige artistutgivelser, inkludert denne Eurovision-utgivelsen. Trofeet gir også tilgang til eksklusive utgivelser fra artister, et VIP-fellesskap, med enda flere spennende fordeler på vei. Sjekk det ut HER. 

Hold utkikk etter nyheter om kommende samlinger fra artister som K-391, CLMD og Victoria Nadine. 

 

MER OM LOREEN: 

Helt siden sitt store gjennombrudd har Loreen trollbundet fansen med sin nydelig vokal, rørende tekster og kunstneriske tolkninger. Nå som hun går inn i et nytt kapittel i sin musikalske karriere, gjør hun det med en enda sterkere visjon enn noen gang før - nemlig å fortsette å bygge broer mellom ulike kulturer, livssyn og tradisjoner. 

Loreen har et talent for å etterlate et stort inntrykk med musikken sin, og hennes store gjennombrudd med “Euphoria” var intet unntak. Ikke bare stakk hun av med seieren i Eurovision 2012, men låten toppet også listene i mange land. Det kraftfulle refrenget, Loreensuttrykksfulle vokal og den unike scenografien kapret hjerter verden rundt.  

Årets vinnerlåt fra svenske Melodifestivalen, “Tattoo”, er også skrevet av de samme menneskene bak 2012s “Euphoria”. 

 

MER OM ALESSANDRA:  

Allerede som 20-åring har Alessandra trollbundet lyttere med sin sterke vokal og utstråling, og dermed allerede fortjent sin plass som en kommende superstjerne. Alessandra har blomstret og følt seg hjemme på scenen siden hun vant sin aller første sangkonkurranse som seksåring, og hennes ønske om å skrive musikk og opptre på store scener ledet henne til slutt til hennes andre hjem – Norge. 

Et av Alessandras store ønsker i livet er å spre budskapet om egenkjærlighet. Et tema så nært hennes hjerte at hun mener det burde blitt undervist på skolen. Med intensjonen om å inspirere andre til å være selvsikre og snille mot seg selv skrev hun “Queen of Kings”. 

«Hvorfor blir ikke self-love lært på skolen? Det er noe jeg ikke forstår. Egenkjærlighet er en prosess og mange går til psykolog for å lære seg det, så for meg er det helt galskap at vi ikke har om dette på skolen. Mange syns kanskje det er teit å se seg selv i speilet og si høyt hva man liker ved seg selv, men jeg gjør det til meg selv hver morgen

Det tok ikke lang tid før Alessandra ble et norsk husholdningsnavn med utgivelsen av hennes sterke debutsingel, som hittil har sanket inn over svimlende 55 millioner strømninger. 

TikTok har “Queen of Kings” over 250 millioner visninger. Alessandras profil har over 8 millioner likes, i tillegg til 22 millioner totale visninger på YouTube. 

Nå er Alessandra klar for å innta den internasjonale Eurovision-scenen med det sterke låtbidraget“Queen of Kings”. Låten handler om å tørre å være seg selv, og det å komme sterkere ut av vanskelige perioder i livet:

“Hvem som helst kan være Queen of Kings. Queen of Kings er noen som tror på seg selv, og ikke bryr seg om andres meninger. Personen har gått gjennom mye, men har til slutt klart å komme seg seirende ut av det med ny lærdom”. - Alessandra 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Universal Music Norge

Universal Music Norge
Universal Music Norge
Drammensveien 88B
0271 Oslo

+47 22 54 14 00http://www.universalmusic.no

Universal Music AS er verdens, og Norges, største musikkselskap og representerer blant annet artister som Astrid S, The Weeknd, TIX, Ramón, Post Malone, Ariana Grande, Dagny, Ruben, Shawn Mendes, The Beatles, Odd Nordstoga, Drake, Imagine Dragons, The Rolling Stones m.fl.

Følg pressemeldinger fra Universal Music Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Universal Music Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Universal Music Norge

Ny musikk fra The Weeknd, Cian Ducrot, Larsiveli, Jon Ranes, Adrian Sellevoll med flere!2.6.2023 10:43:39 CEST | Pressemelding

Alessandra får med seg hitmaskinen Gabry Ponte på ny remix av Queen of Kings! Ingebjørg Bratland og Odd Nordstoga med ny låt. Det er "Ingenting å vera redd for" HOURS gjør sin egen vri på tidløs klassiker. Larsiveli dykker ned i vanskelige kjærlighetsforhold Jon Ranes slipper EP - Loverboy & The Heartbreakers. Adrian Sellevoll på jakt etter lykken! The Weeknd har slått seg sammen med Playboi Carti og Madonna på den nye låten "Popular". Låten følger utgivelsen av "Double Fantasy" og er nok en smakebit fra lydsporet til TV-serien The Idol som kommer på HBO 4. juni. Musikken fra serien,The Idol Vol. 1, slippes 30. juni. Serien er skapt av Abel (The Weeknd) Tesfaye sammen med Sam Levinson (Euphoria) og Reza Fahim, og har The Weeknd og Lily-Rose Depp i hovedrollene. Den Grammy-vinnende produsenten Jon Batiste har sammen med den amerikanske rapperen J.I.D, britiske singer-songwriteren Cat Burns, colombianske pop-sangeren Camilo og Sør Koreanske NewJeans lansert "Be Who You Are (Real Magic)".

Ingebjørg Bratland og Odd Nordstoga med ny låt. Det er "Ingenting å vera redd for"2.6.2023 10:00:00 CEST | Pressemelding

I mars for tre år sidan tikka det inn ein sjeldsynt sms fra Ingebjørg Bratland til Odd Nordstoga. «Hei Odd! Vil du eta lunch med meg på Thetatercaféen?» stod det. Lunch blei det, og i tillegg til maten la Ingebjørg ein idé ho hadde på bordet: «Om me ikke skulle gjera noko i lag att i 2023?» Då var det ti år sidan dei hadde laga plata «Heimafrå» og spelt seg gjennom landet med 134 konsertar i alt fra små grendehus til Operaen i Oslo. «Ingenting å vera redd for» er fyrste høyrbare prov på at idéen vart noko av. Ikke lenge etter møtet sat Odd i koronavåren og laga ei slags glad protestvise mot alt som går på tverke her i verda. «Denne kunne vera noko for oss» tenkte han, og sende ein demo til Ingebjørg. Det blei tommel opp og klappe-emojis frå den andre sida av byen. Seinare har det ikke gått mindre på tverke i verda, og fleire «protestvers» har blitt lagde til: Kom, la oss leva i det under me har fått av tid Ho er dobbel verda me er i Det er nok av mørkt og natt Men det er trippelt opp a

Dykker ned i vanskelige kjærlighetsforhold2.6.2023 08:00:00 CEST | Pressemelding

Rapperen Larsiveli returnerte nylig fra sin tre år lange “pause” med den hardtslående “Judas”. 2. juni tar artisten for seg utfordrende kjærlighetsrelasjoner i form av dobbeltsingelen “Hva hvis” og “Trenger mer”. “Hva hvis” tar for seg et “av og på”-forhold, hvor lytteren får et brutalt ærlig innblikk i Larsivelis følelser. - Låta ble skapt midt i en sorgprosess. Da jeg skrev versene var jeg i en fase der det var vanskelig for meg å akseptere hva som hadde skjedd, og kastet derfor mye skyld over til den andre parten. I “Trenger mer” går Larsiveli inn i en større selvransakelse. Han går fra å skylde på alle andre, til å ta ansvar selv. - Det er en bittersøt låt med en sexy vri. Den bærer et mørkt preg av sjalusi og usikkerhet som går i harmoni med en cocky holdning om at jeg er et bedre alternativ. Igjen står Marius Solberg (YLTV) og produksjonsselskapet nisju bak det visuelle. Filmatiseringen av Romeo + Julie fra 1996 får en nytolkning av Larsiveli og skuespiller Vilde Vengnes (Evy & A

Adrian Sellevoll på jakt etter lykken1.6.2023 11:08:54 CEST | Pressemelding

Adrian Sellevoll er klar med sin nyeste singel "Dø Lykkelig" - et musikalsk uttrykk for følelsen av intens kjærlighet og evig lykke. Med denne låten tar Adrian lytterne med på en følelsesladet reise som kretser rundt tanken om å ha noen for alltid og oppleve fullkommen lykke i deres nærvær. "Låten handler om en jente du vil ha for alltid, og hvis du får henne, kan du dø lykkelig. Det gjenspeiles mye i det jeg føler når jeg er forelsket” - Adrian Sellevoll. 25 år gamle Adrian Sellevoll er en artist, låtskriver og modell fra Bergen som balanserer en travel hverdag fylt med musikkprosjekter og spennende fremtidsplaner. Han er for tiden dypt involvert i arbeidet med et kommende album, hvor han utforsker nye musikalske retninger og viser frem sin allsidighet som artist. Videre planlegger Adrian en stor turné som vil finne sted i 2024, og sommerkonserter er også en del av hans kommende agenda. Adrian er for tiden også involvert i produksjonen av et nytt, spennende TV-program. Med sine tidlig

Jon Ranes slipper EP – Loverboy & The Heartbreakers1.6.2023 10:00:00 CEST | Pressemelding

Jon Ranes, også kjent som Loverboy, artistdebuterte i 2017 med rapgruppen og fenomenet UNDERGRUNN. Siden den gang har de spilt festivaler og scener rundt i hele Norge, deriblant Øyafestivalen, Slottsfjell og Sentrum Scene. Parallelt med musikervirksomheten har Ranes også en lovende skuespillerkarriere, og er blant annet å se i «Ut og stjæle hester», NRK serien «Flus» og «Pørni». Den 20 år gamle artisten slapp debut-albumet sitt “Loverboy” i fjor, som var på andre plass på albmtopplisten. Nå er han klar med en ny EP, «Loverboy & The Heartbreakers» som slippes 02. juni. EPen inneholder fire låter: Hjemlengsel Hun Vil ha To Tynne Menn Victoria Jon Ranes forteller: - «Loverboy & The Heartbreakers» er en videreutvikling av Jon Ranes prosjektet og et steg videre mot målet. Låtene er tett knyttet til min musikalske bakgrunn og er en bukett av referanser til mine store helter. Musikken er lagd av en dyktig gjeng deriblant Kastel, Rik Pappa og et sammensveisa band. Vi er The Heartbreakers.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom