Universal Music Norge

Loreen & Alessandra slipper digitale samleobjekter!

Del

Regjerende dronninger av Eurovision, Loreen og Alessandra avduker sine offisielle digitale samleobjekter for henholdsvis "Tattoo" og "Queen of Kings". Med en eksklusiv lansering av 50 samleobjekter hver, gjør de to superstjernene seg klare for en heftig Eurovision-duell i forkant av den kommende finalen i Liverpool. Hvis enten Loreen eller Alessandra vinner årets Eurovision Song Contest, vil en heldig troféeier bli trukket ut til å motta to billetter til Eurovision 2024. 

Samleobjektene fungerer som digitale trofeer, og er en del av et større prosjekt Universal Music Norge har lansert i samarbeid med den web3-baserte markedsplassen Centaurify.io. 

Salget starter 9. mai kl. 12:00, på dagen til Eurovision 2023s første semifinale, hvor både Loreen og Alessandra inntar scenen, klare til å kapre verdens hjerter med sine kraftfulle låter. Trofeene er prissatt til 0,02 ETH eller omtrent 400NOK, og forventes å raskt tømmes fra hyllene grunnet den begrensede tilgjengeligheten! Fans kan registrere seg for salget HER. 

De digitale trofeene vil dynamisk endre utseende etter hvert som sangene øker i antall strømninger. Trofeets nivåer går fra "Launch" og hele veien opp til "Supernova". Se den fullstendige listen over trofeets potensielle stadier nedenfor: 

Launch: 0 strømninger
Orbit: 1M+ strømninger
Lunar: 10M+ strømninger
Solar: 50M+ strømninger
Galaxy: 100M+ strømninger
Supernova: 500M+ strømninger 

Siden "Tattoo" og "Queen of Kings" allerede har passert 50M+ totale strømninger, vil de bli avduket som "Solar"-trofeer ved lanseringen. 

I samarbeid med Centaurify lanserte Universal Music Norge nylig sin aller første NFT-samling på 3 333 digitale trofeer. Lanseringen var en stor suksess, og samlingen ble helt utsolgt på noen få timer. Universal Musics digitale trofé gir eiere eksklusiv gjesteliste-tilgang, og sikrer forsalgsrettigheter til alle fremtidige artistutgivelser, inkludert denne Eurovision-utgivelsen. Trofeet gir også tilgang til eksklusive utgivelser fra artister, et VIP-fellesskap, med enda flere spennende fordeler på vei. Sjekk det ut HER. 

Hold utkikk etter nyheter om kommende samlinger fra artister som K-391, CLMD og Victoria Nadine. 

 

MER OM LOREEN: 

Helt siden sitt store gjennombrudd har Loreen trollbundet fansen med sin nydelig vokal, rørende tekster og kunstneriske tolkninger. Nå som hun går inn i et nytt kapittel i sin musikalske karriere, gjør hun det med en enda sterkere visjon enn noen gang før - nemlig å fortsette å bygge broer mellom ulike kulturer, livssyn og tradisjoner. 

Loreen har et talent for å etterlate et stort inntrykk med musikken sin, og hennes store gjennombrudd med “Euphoria” var intet unntak. Ikke bare stakk hun av med seieren i Eurovision 2012, men låten toppet også listene i mange land. Det kraftfulle refrenget, Loreensuttrykksfulle vokal og den unike scenografien kapret hjerter verden rundt.  

Årets vinnerlåt fra svenske Melodifestivalen, “Tattoo”, er også skrevet av de samme menneskene bak 2012s “Euphoria”. 

 

MER OM ALESSANDRA:  

Allerede som 20-åring har Alessandra trollbundet lyttere med sin sterke vokal og utstråling, og dermed allerede fortjent sin plass som en kommende superstjerne. Alessandra har blomstret og følt seg hjemme på scenen siden hun vant sin aller første sangkonkurranse som seksåring, og hennes ønske om å skrive musikk og opptre på store scener ledet henne til slutt til hennes andre hjem – Norge. 

Et av Alessandras store ønsker i livet er å spre budskapet om egenkjærlighet. Et tema så nært hennes hjerte at hun mener det burde blitt undervist på skolen. Med intensjonen om å inspirere andre til å være selvsikre og snille mot seg selv skrev hun “Queen of Kings”. 

«Hvorfor blir ikke self-love lært på skolen? Det er noe jeg ikke forstår. Egenkjærlighet er en prosess og mange går til psykolog for å lære seg det, så for meg er det helt galskap at vi ikke har om dette på skolen. Mange syns kanskje det er teit å se seg selv i speilet og si høyt hva man liker ved seg selv, men jeg gjør det til meg selv hver morgen

Det tok ikke lang tid før Alessandra ble et norsk husholdningsnavn med utgivelsen av hennes sterke debutsingel, som hittil har sanket inn over svimlende 55 millioner strømninger. 

TikTok har “Queen of Kings” over 250 millioner visninger. Alessandras profil har over 8 millioner likes, i tillegg til 22 millioner totale visninger på YouTube. 

Nå er Alessandra klar for å innta den internasjonale Eurovision-scenen med det sterke låtbidraget“Queen of Kings”. Låten handler om å tørre å være seg selv, og det å komme sterkere ut av vanskelige perioder i livet:

“Hvem som helst kan være Queen of Kings. Queen of Kings er noen som tror på seg selv, og ikke bryr seg om andres meninger. Personen har gått gjennom mye, men har til slutt klart å komme seg seirende ut av det med ny lærdom”. - Alessandra 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Universal Music Norge

Universal Music Norge
Universal Music Norge
Drammensveien 88B
0271 Oslo

+47 22 54 14 00http://www.universalmusic.no

Universal Music AS er verdens, og Norges, største musikkselskap og representerer blant annet artister som Astrid S, The Weeknd, TIX, Ramón, Post Malone, Ariana Grande, Dagny, Ruben, Shawn Mendes, The Beatles, Odd Nordstoga, Drake, Imagine Dragons, The Rolling Stones m.fl.

Følg pressemeldinger fra Universal Music Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Universal Music Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Universal Music Norge

Ny musikk fra d4vd, OneRepublic, Eddy & Zino, Debora & Kode.59!26.5.2023 11:46:05 CEST | Pressemelding

Plaza slipper sin første singel i år – Her & Der Ruben slipper første del av debutalbumet Stjerneskuddet d4vd er endelig ute med EP’en Petals To Thorns. EP’en er en introduksjon til d4vds identitet som artist – en identitet som ikke kan begrenses til kun én sjanger. Bare ett år etter at han begynte å lage musikk i søsterens skap i Houston, er d4vd endelig klar med debut-EP'en som inkluderer tidligere utgitte hits som “Romantic Homicide” og “Here With Me”. OneRepublic er klare med singelen “Runaway” - deres første nye utgivelse siden fjorårets hit “I Ain’t Worried”, som hittil har sanket inn over 3 milliarder streams. Den nye låten slippes med en medfølgende musikkvideo du kan se HER. Tvillingparet Eddy & Zino returnerer med singelen "FIL" som er tatt fra deres kommende EP Flavour Pack. Låten – som er produsert av Pacify og Daz – beskrives som en melodisk kjærlighetslåt. Flavour Pack markerer starten på nytt kapittel i livet til Eddy & Zino, da de nå har blitt eldre og selv kan velge hv

Plaza slipper sin første singel i år - Her og Der26.5.2023 08:00:00 CEST | Pressemelding

Gabriel Doria, eller Plaza som han er bedre kjent som, er en dristig og kompromissløs musiker som har en unik og naken skildring av seg selv gjennom sin musikk. Han er ikke redd for å utforske ulike sjangere og utfordre seg selv ved å prøve ting han aldri har gjort før. Han er som en modig oppdagelsesreisende som utforsker nye territorier og finner skatter på veien. Nå er Plaza tilbake med sin første singel for året, «Her og Der», som handler om hans ambivalente forhold til suksess. Han beskriver det som å leve en kaotisk og kontrollert hverdag. Det er som om han alltid er på jakt etter noe, men aldri helt vet hva det er. Plaza er ikke en artist som hviler på laurbærene sine. Han har nylig sluppet et album, «Plaza O Plomo», og albumet, «Egoland» med rap-kollektivet sitt UNDERGRUNN. Totalt 18 låter allerede i år. HØR PLAZA - «HER OG DER» HER Han har allerede oppnådd stor suksess i løpet av sin korte karriere. Han er en av de mest lovende unge artistene i norsk musikk, og hans kreative v

Ruben slipper første del av debutalbumet26.5.2023 00:01:00 CEST | Pressemelding

26. mai får du servert mer ny musikk fra Ruben! EP-en Tonic Emotions er del 1 av hans debutalbum og rommer fem låter, deriblant to nye tilskudd, «Done» og den pulserende «Heartbreak Denial». Tonic Emotions kan høres her fra 26. mai. Rubens musikk har alltid vært preget av en distinkt følelsesmessig dybde, og Tonic Emotions markerer en naturlig videreutvikling av hans kunstneriske uttrykk. Nå forteller han om sin personlige reise gjennom eget følelsesregister under sitt møte med kjærligheten: «Jeg er veldig glad i å utfordre meg selv og jeg føler at dette egentlig er skumlere å skrive om enn mental helse, fordi dette har vært helt nytt for meg. Disse låtene forteller en historie om det å finne kjærligheten og alle de gode og dårlige følelsene som følger med. Det vil ta for seg oppturer og nedturer på veien fra stormforelskelse til et balansert forhold.» EP-en lover et annet type lydbilde enn man er vant til å høre fra Ruben, men fortellingen om ung kjærlighet vil formidles gjennom de me

Ny musikk fra Conan Gray, Post Malone, Lana Del Rey, Hozier & Summer Walker!19.5.2023 12:16:11 CEST | Pressemelding

Den skotske superstjernen Lewis Capaldi ute med nytt album lille Caesar synger en sang for de som “Brenner” Bråtabrann med hyllest til alle bygdeoriginaler! Alessandra får med seg stjerneduo på ny remix av Queen of Kings! Hyller kjærligheten som en gang var Åge Aleksandersen er ute med “Din Sommer” Med kun Garageband og en billig mikrofon tapet fast i en lampe, ga Conan Gray ut sin første låt, "Idle Town", på sin egen YouTube-kanal i 2017. Låten gikk viralt, og han teamet opp med den LA-baserte produsenten Dan Nigro og ga ut EPen Sunset Season på tampen av 2018. I fjor slapp han sitt andre studioalbum, Superache. Nå er han klar med den nye låten “Never Ending Song”. Den Grammy-nominerte og åtte-ganger diamant-selgende superstjernen Post Malone er i dag ute med singelen “Mourning”. Singelen kommer i kjølvannet av annonseringen av hans femte album, Austin, tidligere denne uken, som slippes 28. Juli. Albumet kan forhåndsbestilles/pre-saves HER. Lana Del Rey har nå gitt ut den lenge sirkul

Den skotske superstjernen Lewis Capaldi ute med nytt album19.5.2023 11:01:53 CEST | Pressemelding

Superstjernen Lewis Capaldi er i dag ute med det nye albumet Broken By Desire To Be Heavenly Sent. På det nye albumet samarbeider Capaldi med hitmakere som Max Martin, Malay (Lorde, Frank Ocean) og langvarig samarbeidspartner Phil Plested (James Bay, Bastille). Den skotske artisten klatret rett til toppen av hitlistene verden over med comeback-låten “Forget Me”, og fulgte opp med “Pointless” og “Wish You The Best”, som alle gikk #1 på de britiske hitlistene, og etterfulgte med det prestasjonene til artister som Whitney Houston, Cher, Jay-Z, One Direction, Pharrell, Justin Timberlake og Usher. Debutalbumet Divinely Uninspired To A Hellish Extent har streamet over 150 millioner ganger i Norge og i mars spilte han for et utsolgt Oslo Spektrum. Dokumentarfilmen “Lewis Capaldi: How I'm Feeling Now” klatret til toppen av Netflix-listen og ble den mest sette filmen på plattformen siden den ble utgitt. Filmen er regissert av Joe Pearlman (Harry Potter 20-årsjubileum, After the Screaming Stops)

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom