AF Gruppen

Logistikksenteroppdrag i Norrköping

Del

Kanonaden Entreprenad, et datterselskap i AF Gruppen, skal utføre grunn- og anleggsarbeid for Klinga Logistikpark i Norrköping, et nytt logistikkområde som dekker 20 hektar land. Oppdragsgiver er Klinga Logistikpark AB. Kontrakten er en totalentreprise meden verdi på om lag 200 millioner svenske kroner ekskl. mva.

Illustrasjon: Klinga Logistikpark
Illustrasjon: Klinga Logistikpark

Klinga Logistikpark vil tilby moderne logistikkbygninger på totalt ca. 100 000 kvadratmeter med nærhet til Sveriges største byer og med gode transportmuligheter via vei, luft, tog og båt.

Etableringen innebærer omfattende grunn- og anleggsarbeid med høye krav til gjennomtenkt planlegging.

- Vi ser frem til å skape gunstige forhold for Klinga Logistikpark og bidra til en moderne og effektiv logistikk i Östgötland-regionen, sier Bård Frydenlund, konserndirektør i AF Gruppen.

Grunnarbeidet vil begynne i september og være ferdige våren 2024. Første etappe av Klinga Logistikpark forventes å være ferdigstilt for innflytting våren 2023.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Illustrasjon: Klinga Logistikpark
Illustrasjon: Klinga Logistikpark
Last ned bilde

Om AF Gruppen

AF Gruppen
AF Gruppen
Innspurten 15
0603 Oslo

+47 22 89 11 00http://www.afgruppen.no

AF Gruppen er et prosjektbasert entreprenør- og industrikonsern, formet av entreprenørånd og gjennomføringskraft. Konsernet omsatte for 27 mrd kroner i 2020 og har i dag ca 5500 medarbeidere. AF Gruppen er notert på Oslo Børs (AFG).

Vår virksomhet er inndelt i følgende områder: Anlegg, Bygg, Betonmast, Eiendom, Energi og Miljø, Sverige og Offshore. 

Følg pressemeldinger fra AF Gruppen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra AF Gruppen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra AF Gruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom