TV 2

Linnea, Sofie og Marna er nye profiler i «Bloggerne»

Del

Linnea Løtvedt (22) og Sofie Karlstad (25) er nye profiler i den nye sesongen av «Bloggerne» som er tilbake 2. januar. Vi får også gjensyn med Marna Haugen (41), og sammen med Alexandra Joner (32), Gisle Agledahl (31) og Sara Emilie Tandberg (30) er det disse profilene vi skal følge tett i den 18. sesongen av den populære dokusåpen.

Linnea Lødtvedt har på kort tid jobbet seg opp som en stor profil og er en av Norges største influensere på plattformer som Snapchat og TikTok. Linnea setter søkelys på viktige temaer, samtidig som hun er leken og utforskende. Hun er opptatt av kroppspress og har vært åpen om angst – en åpenhet som har gitt henne både positive tilbakemelding og kritikk. Linnea debuterte denne høsten med en egen bok om mental helse «Den usynlige angsten», hvor hun donerer alle inntektene til Mental Helse Ungdom.

– Jeg gleder meg til å kunne vise en større del av livet mitt i «Bloggerne». Jeg er takknemlig for at seerne får bli med på dette halvåret hvor jeg har lært så mye, sier Linnea Løtvedt.

I «Bloggerne» følger vi Linnea når hun og kjæresten Benjamin flytter fra Bergen til Fredrikstad for å få nye impulser sammen og for å komme nærmere jobbnettverket i Oslo. Det blir en travel høst når Linnea skal etablerer seg et helt nytt sted, skape nye vennskapsbånd og jobbe med å overvinne angsten. Vi følger henne når hun planlegger lansering av bok og når hun for alvor får kjenne på rampelyset som influenser – på godt og vondt.

Sofie Karlstad, som også er nykommer i «Bloggerne», er en stor profil på Instagram og kjent fra realityprogrammer som Paradise Hotel, Love Island og Celebrity Ex on the Beach UK. Det har vært stor interesse rundt Sofie sine kjærester og brudd, og det har vært mye engasjement rundt hennes aktiviteter i sosiale medier.

– Noen kjenner meg kanskje igjen fra tv og tenker «herregud, enda en gang», det gjør jeg også. Jeg har følt at mange tenker at de kjenner meg, men som en person jeg selv ikke kjenner meg igjen i. Jeg både gleder og gruer meg til å åpne dørene til mitt privatliv, sier Sofie Karlstad.

Sofie Karlstad dele mer av hvem hun er privat. Vi får følge Sofies hverdag hvor hun har et ønske om å bli tatt mer på alvor og dele mer av det personlige. Sofie har fått ny kjæreste som det er litt mystikk rundt, og i «Bloggerne» får vi bli litt bedre kjent.

Marna Haugen returnerer til «Bloggerne» for tredje gang. Siden sist vi fulgte Marna har det skjedd mye. Hun er nyskilt, har kjøpt drømmeboligen og er klar for en ny start.

– Jeg synes det er veldig spennende å være tilbake! Det blir et spennende år og et nytt kapittel som skrives mens jeg går. Jeg gleder meg til å ta med meg seerne på denne reisen, sier Marna Haugen.

Vi får følge Marna i den nye hverdagen, der hun ønsker å finne tilbake til seg selv igjen. Marna utforsker og oppdager nye sider ved seg selv, og lever det glade singelliv med mye humor og selvironi. Hun lager sitt eget atelier, pusser opp huset, reiser på venninneturer i inn- og utland, tester dating-apper og lever det glade «queenager»-livet.


Influenser, artist og skuespiller Alexandra Joner har som vanlig en hektisk hverdag. Årets store halloween-fest skal planlegges og gjennomføres, en rekke fester og røde løpere skal frekventeres, og i tillegg fungerer Alexandra som både reisebyrå og handykvinne for sin mamma Barbara. Hun ble avslørt som huldra i Maskorama sist lørdag, og spørsmålet er om vi får være med litt på den reisen. Alexandra har flere spennende planer for 2023, siden hun har bestemt seg for å slutte med prevensjon og prøve å bli gravid. Dette til tross for at hun absolutt ikke liker barn. Før dette skjer må hun sjekke egg-status og henge med venninner som har barn for å sjekke om hun er mamma-materiale.

Gisle Agledahl har verdens høyeste skuldre denne høsten. Han skal lansere stiftelsen «Insj», sammen med Isabella Ringnes og Jenny Skavlan. Denne høsten skal han også prioritere å være sammen med venner og være mer sosial enn han har vært de siste årene.

Vi følger også Sara Emilie Tandberg som er nyforelsket og gravid med sin nye flamme. Gleden ved å få et etterlengtet barn nummer tre er blitt overskygget av sønnens sykdom. Hverdagen er snudd på hodet for Sara Emilie og hun søker støtte hos familie og venner.

Tease kan lastes ned her.


«Bloggerne» - sesong 18, får premiere 2. januar på TV 2 Play og TV 2 Livsstil.

Kontakter

Nina EnghKommunikasjonsansvarlig

Skal vi danse, Forræder - iblant oss, Hver gang vi møtes, Funkyfam, Bloggerne, Bleep, Kids in crime og I fyr og flamme.

Tel:+47 916 05 816nina.engh@tv2.no

Bilder

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.TV2.no

Vi er TV 2

Vi er TV 2, et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom