Amedia

Line Ramsrud ny redaktør i Hadeland 

Del

Line Ramsrud (41) er ansatt som ansvarlig redaktør og daglig leder i avisen Hadeland.

Line Ramsrud
Line Ramsrud

Hun kommer fra stillingen som strategi- og kommunikasjonsdirektør for Studentsamskipnaden i Innlandet (SINN), der hun har vært ansatt siden 2017. Før det jobbet hun i Oppland Arbeiderblad fra 2003. Der har hun hatt flere lederoppgaver, blant annet som utviklings- og digitalredaktør og konstituert ansvarlig redaktør. 

– Jeg er stolt og glad for den tilliten jeg har fått. Å få lede en solid og veldrevet bedrift med et så viktig samfunnsoppdrag må være drømmejobben. Jeg gleder meg stort til å ta fatt i Hadeland, sier Line Ramsrud. 

Hadeland har 7.200 abonnenter og 14.500 lesere ifølge den siste målingen til Mediebedriftenes Landsforening. 60 prosent av leserne er heldigitale. Sammen med den løpende oppdaterte nettutgaven, kommer avisen ut tre dager i uka på papir. 

– Med ansettelsen av Line har vi sikret oss en moderne toppleder med inngående kunnskap om journalistikk og ledelse. Det er veldig mange i Amedia som nå gleder seg over at vi får Line tilbake i våre rekker. Jeg er sikker på at hun vil bidra til å utvikle Hadeland videre sammen med medarbeiderne, og at det kommer til å bli veldig bra for leserne av avisen, uttaler styreleder i Hadeland, Kristina Fritsvold Nilsen. 

Line Ramsrud begynner i Hadeland i januar. Hun etterfølger Sissel Skjervum Bjerkehagen som nylig tiltrådte stillingen som ansvarlig redaktør og daglig leder i Ringerikes Blad.

Bilder

Line Ramsrud
Line Ramsrud
Last ned bilde

Om Amedia

Amedia
Amedia
Akersgata 34
0107 Oslo

22 00 90 00http://www.amedia.no

Amedia er landets største utgiver av lokale medier. Daglig når konsernets medier 1,9 millioner lesere.

Amedias redaksjonelle medarbeidere er hver dag til stede i lokalsamfunn over hele landet for å rapportere om det som skjer. Samtidig bidrar våre selgere til å skape lokale markedsplasser gjennom å koble lokale næringsdrivende med kunder. Sammen dekker disse funksjonene vårt samfunnsoppdrag i alle lokalesamfunn hvor Amedia er til stede. Verdiene som ligger til grunn for Amedias tolking av samfunnsoppdraget finner man i vår forretningsidé og vår utgivererklæring.

Følg saker fra Amedia

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Amedia på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Amedia

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom