Bonnier Norsk Forlag

Lindell og Ragde til scenen: Premiere på Latter!

Del
«JULEFRUER» er et hysterisk morsomt bokshow med ville innslag om jul, vennskap, uvennskap og tusjkake med injisert brennevin. Og om litteraturen og slitet, sykdommene og alvoret.

All Things Live presenterer:  

«JULEFRUER» med Unni Lindell, Anne B. Ragde og Sandra Spjelkavik.

Lindell og Ragde har premiere på Latter 1. november, og drar så på turné til Trondheim, Bergen, Stavanger og Kristiansand. "Julefruer" er et morsomt og smålitterært bokshow, med ville og uregelmessige innslag om jul, vennskap, uvennskap og tusjkake med injisert brennevin. Og om litteraturen og slitet, sykdommene og alvoret.

Feirer 35 års vennskap med show og champagne

Gjennom det snart 35 år lange vennskapet har disse damene opparbeidet seg en egen rå humor som medisin. Manuskripter har blitt til rundt 180 bøker som har solgt i millioner i Norge og i oppunder 30 land. De har mottatt høythengende priser og berømmelse, men flirer av alt sammen på kammerset, og skåler i champagne for den hemmelige pakten de inngikk da de møttes for første gang i en døråpning i 1989. Da hadde de skrevet to barnebøker hver.
Den pakten skulle vise seg å slå til, men mirakler kommer ikke av seg selv, man må ville dem!

Komikeren Sandra Spjelkavik er hyret inn som «dyretemmer» og har den vanskelige oppgaven med å holde damene i sjakk – for Unni Lindell og Anne B. Ragde bjudar på!

Damene har ikke bare laget et juleshow, de har også skrevet et helt nytt julehefte som de gjerne signerer etter showene. 

Humoristisk og sårt

JULEFRUER er nummer fire i Lindell & Ragdes særegne og høyst personlige, humoristiske og såre julehefter, pakket inn i Björk Bjarkadottirs lekre design. Vi får møte Anne B´s familie på Ragde gård, i Unnis «Min mormors engler» handler det om litt mørk oppvekst med verdens største mormorfang som trøst. I tillegg får vi damenes «Skjønnhetstips», «Alt vi ikke rakk til jul», «Barnesitater», oppskrift på «Rødkål med solbær», Unnis « Én kakesort til jul», noveller og morsomme vidomsord, pluss andre skråblikk på jule-livet i høye hæler og lave sko.

«JULEFRUER»

Onsdag         1. november           OSLO                        LATTER PÅ AKER BRYGGE

Onsdag         8. november           OSLO                        LATTER PÅ AKER BRYGGE

Fredag          10. november         TRONDHEIM             OLAVSHALLEN

Lørdag          11. november         STAVANGER             STAVANGER KONSERTHUS

Fredag          17. november         BERGEN                   FORUM SCENE

Lørdag          25. november         KRISTIANSAND       KILDEN TEATER & KONSERTHUS


Ta kontakt om du ønsker mer informasjon, anmelderbilletter eller har en intervjuforespørsel. Billetter slippes 16. mars kl 10.00. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Bonnier Norsk Forlag

Bonnier Norsk Forlag
Bonnier Norsk Forlag
Postboks 7133, St.Olavs plass
0130 Oslo

92629873https://bonnierforlag.no