Apollo

Lime Travel lanseres i Norge

Del

I Sverige har reisearrangøren Lime Travel skreddersydd reiser i premiumsegmentet siden 1995. Nå inntar den eksklusive reisearrangøren endelig det norske markedet.

- Vi har lenge hatt øynene rettet mot det norske markedet, og nå følte vi at timingen endelig var riktig. Vi ser ikke bare en økning i etterspørselen rundt reiser i premiumsegmentet, men også etter den helt unike erfaringen, kunnskapen og personlige servicen Lime Travel tilbyr, sier Astrid Haug, Senior Travel Consultant i Lime Travel Norge.

I hele 25 år har Lime Travel oppfylt skreddersydde drømmereiser til noen av verdens lekreste reisemål og håndplukkede hotell. Reisearrangøren retter seg mot premiumsegmentet, og gjennom flere omfattende og sterke samarbeid med både anerkjente flyselskaper og hoteller, består porteføljen av alt fra håndplukkede premiumprodukter innenfor sol og bad-reisemål til ski-, storby-, og opplevelsesreiser.

Gjennom samarbeidet med CV Villas tilbyr også Lime Travel et omfattende antall flotte villaer, for de som ønsker å leie eget hus.

- Lime Travel sitter på en helt unik erfaring innen eksklusive reiser, og vet hva som kreves for å kunne tilby våre kunder best mulig service og eksepsjonelle opplevelser av høyeste kvalitet. Gleden over å bli en del av dette dedikerte teamet og endelig kunne tilby den unike servicen også her i Norge er stor, sier Haug.  

Lime Travel er en del av DER Touristik Nordic, som også inkluderer reiseselskapet Apollo.

For mer informasjon vennligst kontakt Lime Travel på telefon +47 23 21 30 42 eller via epost til astrid.haug@limetravel.no. Du er også hjertelig velkommen til Lime Travels kontor i Kirkegata 15 for et inspirerende møte.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Apollo

Apollo
Apollo
Kirkegata 15
0153 OSLO

+47 22 33 45 00http://www.apollo.no

Apollo er en av Nordens ledende reisearrangører med en million reisende i året. Vi arrangerer tradisjonelle pakkereiser, treningsreiser, cruise, storbyferier og fleksible pakkereiser der du selv velger reisemål, reiselengde og hotell.

Sammen med spesialistarrangørene Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt treningshotellet Playitas er Apollo en del av gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi jobber aktivt med bærekraftige reiser og har vært Travelife-sertifisert siden 2016. Les mer på www.apollo.no.

Følg pressemeldinger fra Apollo

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Apollo på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Apollo

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom