Lime Norway AS

Lime holder åpent hele vinteren

Del

De grønne elsparkesyklene til Lime vil være tilgjengelige over hele Oslo gjennom vinteren. Men utleietjenesten kan stenge på kort varsel hvis føret blir for glatt.

Oslo 28. oktober, 2019: – Lime har hatt en fantastisk start i Oslo. Vi opplever stor etterspørsel etter trygg, bærekraftig og praktisk transport, sier Konstantin Morenko, norgessjef i Lime.

Lime er verdens største mikromobilitetsaktør, og startet med sparkesykkelutleie i Oslo i sommer. Selskapet annonserer nå at det vil holde åpent gjennom hele vinteren.

– Vinterføret i Oslo er en utfordring. Derfor stiller vi godt forberedt, sier Morenko.

Hver morgen vil Lime gjøre en informert vurdering av om det skal sette ut elsparkesyklene, basert på vær og føre. I tillegg vil det stenge Lime-appen umiddelbart hvis været ikke lenger tillater forsvarlig kjøring.

 – Sikkerhet for brukerne våre og alle som bruker Oslos gater er vår førsteprioritet, sier Morenko.

Lime har god erfaring med å holde åpent om vinteren fra blant annet Stockholm, Malmø, Warszawa og Calgary. 

– Vi har stor tillit til våre brukere, og oppfordrer til å bruke hjelm, følge trafikkregler og kjøre forsiktig – uansett om det er sommer eller vinter, sier Morenko.

Limes 6 tips for vinterføre:

1. Skru ned farten.

2. Vær forsiktig med å svinge, og estimer ekstra bremselengde.

3. Vær oppmerksom på sølepytter, is og våte metalloverflater.

4. Bruk refleks, og anta at bilene ikke kan se deg i mørket.

6. Bruk hansker, det kan bli kaldt å holde i styret.

Nøkkelord

Kontakter

For mer informasjon, ta kontakt
Anna Eitrem
Rådgiver Geelmuyden Kiese
E-post: press-no@li.me
Telefon: 992 54 868

Om Lime Norway AS

Lime Norway AS
Lime Norway AS
Haakon VIIs gate 10
0161 Oslo

https://www.li.me/

Lime er en del av Europas byliv. Fra Paris til Warszawa, Budapest til Berlin, tenker vi nytt om hvordan vi beveger oss i byene våre. Vi bringer folk nærmere det som er rundt dem, på en bærekraftig, inkluderende og morsom måte. Vi jobber tett med lokalsamfunn og myndigheter i hele Europa, bygger en ny kultur for delt mobilitet, og tilbyr løsninger på utfordringer i byene. Vi er aktive i over 40 byer over 18 land i Europa. For mer informasjon, besøk: https://www.li.me/