OsloMet

Les om barnevernsansattes egne erfaringer i vanskelige saker

Del

Forskere har samlet barnevernsansattes erfaringer og refleksjoner i utfordrende saker i boken Krysspress – dilemmaer i sosialt arbeid i velferdsstaten.

"Jeg går derfra med en dårlig følelse, hele veien tenker jeg at denne situasjonen burde jeg håndtert på en mye bedre måte"

Boken er forfattet av Signe Ylvisaker og Marianne Rugkåsa og tar utgangspunkt i erfaringer og refleksjoner fra praksis slik de er gjengitt av sosialarbeidere som deltok i videreutdanningen Barnevern i et minoritetsperspektiv ved OsloMet mellom 2012 og 2017. 

Tekstene fra sosialarbeiderne omhandler konkrete og anonymiserte hendelser der vi får et innblikk i hva de ansatte selv opplevde og hvilke refleksjoner de gjorde seg i ettertid. 

Ta kontakt med Gyldendahl for tilgang til boken. 

Nøkkelord

Kontakter

Marianne Rugkåsa: https://www.oslomet.no/om/ansatt/marirug/
Signe Ylvisaker: https://www.oslomet.no/om/ansatt/signey/

Bilder

Lenker

Om OsloMet

OsloMet
OsloMet
Postboks 4, St. Olavs plass
0130 Oslo

67 23 50 00http://www.oslomet.no

OsloMet – storbyuniversitetet (tidligere Høgskolen i Oslo og Akershus) har cirka 18.000 studenter og 2.100 ansatte, og har studier i Pilestredet, på Kjeller og i Sandvika.

OsloMet tilbyr et bredt spekter av høyere utdanning innen profesjonsrettede studier i Norge.

OsloMet er også en ledende leverandør av forskningsbasert kunnskap for velferdssamfunnet.

Følg saker fra OsloMet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra OsloMet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra OsloMet

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom