Lerum

Lerum med ny Smudi-smak

Del

Følger opp fjorårets påleggssuksess laget med mango og fersken.

Suksessen fra 2020 er basert på ideen om å ta ut den naturlig søtningen fra frukt og bær, og tilsette det til en ny ladning med frukt og bær. På den måten skapte Lerum en helt ny påleggskategori: Frukt og bær – tilsatt frukt og bær. Innovasjonen fikk navnet Smudi-pålegg.

– Selv om vi i Lerum hele tiden tenker nytt, og forsøker å være nyskapende hver eneste dag, så var det faktisk første gang vi har skapt en helt ny påleggskategori, sier Marte Åril.

Når Lerum nå kommer med en ny smak i serien er de svært spent på hvordan forbrukerne tar i mot produktet.

– Ettersom Smudi-pålegg fremdeles er et helt nytt påleggskonsept forventer vi fremdeles at forbrukerne finner nye bruksområder – i tillegg til den klassiske brødskiva, selvfølgelig.

Gode tilbakemeldinger

Smudi-pålegg består kun av frukt og bær, og pålegget har derfor vekket interesse hos både bevisste småbarnsforeldre, så vel som interesseorganisasjoner som SunnereBarn.

– Som matprodusent må vi simpelthen ta vårt ansvar for folkehelsa. Vi ønsker at nordmenn skal kunne spise godt pålegg med god samvittighet hver eneste dag om de vil - også de som ønsker å leve sunt, sier Grethe Lerum. 

Jordbær og Banan fikk toppscore og terningkast 6 ved lansering i fjor, og Lerum har tro på at Mango og Fersken vil få minst like gode resultater. Pålegget er testet på et bredt panel med barn som mener dette er den beste smaken hittil. 

– Barn elsker å drikke smoothie med Mango, og nå får barna smaken som pålegg på brødskiva eller i frokostblandinga, sier Lerum.

Hun er svært fornøyd med at distribusjonen av pålegget er bred.

– Innovasjon og nyskaping er viktig også for kjedene, og Lerum er takknemlige for at samtlige lavpriskjeder har tatt inn Smudi-pålegg.

Kontakter

Bilder

Om Lerum

Lerum
Lerum
Postboks 159
6851 Sogndal

57 62 80 00http://www.lerum.no

Med lidenskap og kunnskap om foredling av ekte frukt og bær har familien Lerum sidan 1907 safta og sylta i saftbygda Sogndal. Vi er stolte over at vi framleis er ei familiebedrift som i dag vert driven av 4. generasjon Lerum. Vi skal lage verdas beste smak av frukt og bær!

Følg pressemeldinger fra Lerum

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Lerum på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Lerum

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom