IKEA

Lengter du etter lysere tider? Nyheter fra IKEA

Del
Etter den kalde, mørke vintertida ser vi fram mot vår, sol og sommer. Enten du vil på stranden eller nyte solstrålene på balkongen og i hagen har årets februarnyheter på IKEA alt du trenger. Blant nyhetene finnes ikke bare én, men tre modulsofa-serier som på hvert sitt hvis skaper det perfekte utgangspunkt for lange, varme sommerkvelder utendørs.

Det mangler ikke på høydepunkter i årets vår- og sommerkolleksjoner. Helt sentralt i alle kolleksjonene står livet ute - enten det skal tilbringes på stranden, i hagen eller på balkongen.

TVARÖ-serien lar deg skape en naturlig og innbydende samlingspunkt for venner og familie utendørs, med håndlagde modulsofaer i rotting. En bonus er også at materialene er vannfaste - perfekt for skandinavisk sommer.

Foretrekker du det enkle og varme, er den nye NÄMMARÖ-serien lett å kombinere for at du kan skape det loungeområdet du ønsker, mens minimalisten vil kanskje finne sin favoritt i SEGERÖN-serien, med sitt nøytrale og behagelige design. 

Spontanitet er et nøkkelord for å virkelig maksimere den skandinaviske sommeren, og med det nye STRANDÖEN strandkitet, kombinert med STRANDÖEN-parasollen, kan du når som helst legge deg ned for å nyte de sårt tiltrengte solstrålende denne sommeren.

For den matglade er GRILLSKÄR et komplett utekjøkken for sommeren. SOMMARLÅNKE setter prikken over i-en, og inviterer til lange sommerkvelder under det lune lyset fra lyktene i hagen - eller på balkongen. 

Velkommen sommer! 

Tilgjengelig på varehus fra mars/april 2023. 

Kontakter

Bilder

Dokumenter

Om IKEA

IKEA
IKEA
Postboks 54
1375 BILLINGSTAD

915 02 340http://www.ikea.no

IKEAs forretningsidé er å tilby et stort utvalg form- og funksjonsriktige hjeminnredningsartikler til så lave priser at så mange som mulig får råd til å kjøpe dem. Det er i dag 392 IKEA-varehus, inklusive alle norske varehus, i 32 land i verden. Sist år hadde disse varehusene 657 millioner besøk, mens nettsidene ble besøkt 4,3 milliarder ganger. I Norge hadde våre varehus over 8,4 millioner besøkende, mens IKEA.no hadde over 49 millioner som var innom. 

I Norge har IKEA sju varehus; i Oslo (Furuset), Asker (Slependen), Bergen (Åsane), Stavanger (Forus), Trondheim (Leangen), Lillesand (Sørlandet), på Ringsaker og ett planleggingsstudio midt i Oslo sentrum. Høsten 2022 åpnet vi tre nye planleggingsstudioer i Haugesund, Arendal og Sarpsborg og i januar åpner vi i Porsgrunn. Totalt jobber det litt over 3000 medarbeidere i IKEA Norge.

Følg pressemeldinger fra IKEA

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra IKEA på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra IKEA

IKEA og Marimekko lanserer BASTUA9.2.2023 11:00:00 CET | Pressemelding

IKEA og Marimekko lanserer en samarbeidskolleksjon der den nordiske badstukulturen står i sentrum. Kombinasjonen av det ikoniske printdesignet og det nordiske møbeldesignet, skaper en helt unik kolleksjon som oppfordrer oss til å ta vare på oss selv, og å nyte de vakre tingene i livet. Dette er første gang Marimekko har utviklet et nytt design eksklusivt for en samarbeidskolleksjon, noe som gjør hvert enkelt produkt i BASTUA helt unikt

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom