Sirkus Shopping

Leketøykjeden åpner butikk i Trondheim

Del

Leketøykjeden Sprell går mot strømmen og vokser kraftig i leketøysmarkedet -åpner nå i Trondheim

I august åpner endelig leketøysspesialisten Sprell dørene på Sirkus Shopping. Her skal du finne kvalitetsleker, babyutstyr og interiør som skaper glede for både barn og voksne.


Lørdag 10. august åpner leketøysspesialisten Sprell dørene på Sirkus Shopping
Sprell skiller seg ut fra andre leketøysbutikker med at lekene er produsert med omtanke til miljøet og skal engasjere barna på en annen måte.
Leker er viktige verktøy for læring. Barna skal kunne være barn og leke lenge.
Sprell tar ikke inn det som er mest trend basert men har en pedagogisk bakgrunn i de valg som er gjort. Sprell har allerede butikker rundt Oslo og Bergen.
De har vært på utkikk etter et godt lokale i Trondheim en stund. Sirkus var det senteret de mente var best for sin butikk.

Bærekraft er viktig for Sprell og det vil også butikken i Trondheim gjenspeile..
De bruker naturlige materialer som tre. Og velger bort plast så langt det lar seg gjøre. Det er viktig for dem å unngå kjemikalier i lekene.

I tillegg til leker så vil butikken også få en flott interiøravdeling og barneutstyr med de populære barnevognene fra Bugaboo Fox i front.

Butikken åpner lørdag 10. august. Da blir det spennende aktiviteter og leker for alle barn som kommer innom!

Kontakter

Merethe Dokken

Kjedeleder / Retail Manager

Merethe.dokken@sprell.no

Tlf : 40 85 70 34

Bilder

Om Sirkus Shopping

Sirkus Shopping
Sirkus Shopping
Falkenborgvegen 1
7044 Trondheim

41 40 77 77http://www.sirkusshopping.no

Sirkus Shopping er et av Midt Norges største kjøpesenter ligger på kollektiv knutepunkt  i Trondheim øst ved innkjøringen til Trondheim sentrum. Kjøpesenteret har visjon "STORE OPPLEVELSER" som vi lever etter med å gi våre gjester en annerledes handelseopplevelse. Vi har mange event som skal være med å innfri denne visjonen.

Sirkus har en sterk butikkmiks med vekt på mote og ungdomsbutikker, spisesteder og interiør.

Følg saker fra Sirkus Shopping

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sirkus Shopping på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sirkus Shopping

Trondheim får 42 nye arbeidsplasser14.8.2020 13:22:43 CESTPressemelding

I en tid der mange butikker lukker dørene og legger planlagte etableringer på is så åpner 6 nye kjeder butikker på Sirkus shopping i Trondheim. Koronapandemien skremmer ikke retail bransjen, men de satser i stedet på nyetableringer ved kjøpesenter. Kjøpesenteret Sirkus shopping ligger midt i et kollektivt knutepunkt i Trondheim øst og har 6 nye butikker som åpner midt under Korona. Dette gir Trondheim by 42 nye arbeidsplasser i en tid der det er stor arbeidsledighet og mange som mister jobben.

Skandinavisk design er det hottest innen interiør!16.9.2017 13:50:05 CESTPressemelding

Drømmen til Stine Dahle var en butikk full av unike, skandinaviske møbler. Med åpning av Nobu Home på Sirkus Shopping og tilhørende nettbutikk, er drømmen blitt virkelighet. Høstens interiørtrend er en kombinasjon av naturmaterialer som mange lekre tresorter, fløyel i varme tonearter mikset med metall som gull og grønne store planter. En trendperiode som alle vil kunne sette sammen til sin stil og fortsatt være IN.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom