Risør kammermusikkfest

Leif Ove Andsnes til Risør kammermusikkfest i 2021

Del

Den norske superpianisten, Leif Ove Andsnes, returnerer til Risør kammermusikkfest neste år. Det vil da være seks år siden han sist opptrådte i sørlandsbyen, og anledningen er festivalens 30-årsjubileum.

Leif Ove Andsnes. Foto: Liv Øvland
Leif Ove Andsnes. Foto: Liv Øvland

– Andsnes har en helt spesiell plass i vår festival, og vi gleder oss enormt til igjen å kunne høre han spille i Risør kirke, sier festivalsjef Eirik Raude. Andsnes var kunstnerisk leder for Risør kammermusikkfest i perioden 1991-2010, og er regnet som en av verdens fremste pianister. I tillegg til Andsnes kommer blant andre Julian Bliss (klarinett), Karen Gomyo (fiolin), Kathryn Stott (klaver), Tine Thing Helseth (trompet) og Radovan Vladcovic (horn). 

Årets festival ble avsluttet i går, søndag. – Vi er utrolig glade for at vi fikk til å lage festival i 2020. Med 13 konserter – der alle var utsolgte – og fantastiske musikere, ble det en festival vi kan se tilbake på med stolthet og glede, sier festivalsjef Raude. Årets konserter kan også sees digitalt på festivalens hjemmeside frem til 1. november. Den digitale løsningen har vært en suksess – under festivalen har det vært like mange besøkende på videotjenesten som på konsertene. 

Risør kammermusikkfest 2020 markerte starten på en 30-årsfeiring som avsluttes med festivalen i 2021, i perioden 22.–27. juni. 

For mer informasjon, vennligst kontakt:
Eirik Raude, festivalsjef
Tlf: 92 29 62 63
E-post: eirik@kammermusikkfest.no

Bilder

Leif Ove Andsnes. Foto: Liv Øvland
Leif Ove Andsnes. Foto: Liv Øvland
Last ned bilde
Eirik Raude. Foto: Liv Øvland
Eirik Raude. Foto: Liv Øvland
Last ned bilde

Om Risør kammermusikkfest

Risør kammermusikkfest
Risør kammermusikkfest
Postboks 183 Sentrum
0102 Oslo

92 29 62 63https://kammermusikkfest.no

Kontaktperson: adm@kammermusikkfest.no

Følg pressemeldinger fra Risør kammermusikkfest

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Risør kammermusikkfest på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Risør kammermusikkfest

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom