Kultur- og idrettsbygg Oslo KF

Lastebil traff og skadet gangbro over Holmenkollveien

Del

I forbindelse med arbeider i Holmenkollen-anlegget ble i dag en gangbro over Holmenkollveien truffet og skadet av en lastebil. Hendelsen har ikke ført til personskader, og brann og politi har vært på stedet. Veien og broen er stengt inntil videre.

Kultur- og idrettsbygg Oslo KF har som eier av broen vurdert skadeomfanget, og kommet til at det er nødvendig å ta broen ned for å utbedre skadene på en forsvarlig måte. Arbeidet med å ta ned broen vil bli påstartet i ettermiddag.

- Det er relativt store skader på broen, så vi vil i løpet av ettermiddagen starte arbeidet med å ta ned broen for å utbedre skadene så trygt og raskt som mulig, sier kommunikasjonssjef Haakon Berg Jensen i Kultur- og idrettsbygg.

Omkjøring vil være merket til veien igjen kan åpnes.

Kontakter

Om Kultur- og idrettsbygg Oslo KF

Kultur- og idrettsbygg Oslo KF
Olav Vs gate 4
0161 Oslo

21 80 21 80http://www.oslo.kommune.no/kid

Kultur- og idrettsbygg Oslo KF har ansvar for å prosjektere, bygge, forvalte og drifte kulturbygg og idrettsanlegg i Oslo. Våre arenaer legger rammene for aktivitet og opplevelser for byens befolkning og tilreisende. I eiendomsporteføljen ligger blant annet Holmenkollen nasjonalanlegg, Bislett stadion, Frognerbadet og Vigelandmuseet. De største byggeprosjektene er Deichman Bjørvika, det nye Munchmuseet og nye Jordal Amfi.

Kultur- og idrettsbyggs visjon er: Bygg for små og store øyeblikk.

Følg saker fra Kultur- og idrettsbygg Oslo KF

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Kultur- og idrettsbygg Oslo KF på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Kultur- og idrettsbygg Oslo KF

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom