Computas

Lars Stokke ny Business Director i Computas

Del

Etter 13 år i Visma Consulting går Lars Stokke til rollen som Business Director i Computas. Han blir en del av selskapets øverste ledelse, og tar med seg lang bransjeerfaring til det norske IT-konsulentselskapet.

Lars Stokke er ny Business Director i Computas. Foto: Computas.
Lars Stokke er ny Business Director i Computas. Foto: Computas.

Lars Stokke er utdannet Sivilingeniør fra NTNU og har over 20 års fartstid som utvikler, konsulent, og salgsleder. I Visma Consulting, nå Twoday, har han de siste åtte årene vært leder for forretningsområdet Microsoft-løsninger. Han har høstet bred erfaring med å bygge opp et solid konsulent- og fagmiljø innen Azure og .Net og en bred kundeportefølje, spesielt i offentlig sektor. Partnerskapet med Microsoft har også stått sentralt i forretningsutviklingen.

Hos sin nye arbeidsgiver skal Stokke jobbe med å videreutvikle Computas’ kundeportefølje i offentlig sektor og spesielt styrke selskapets profil på Microsofts skyteknologi. Han vil også jobbe aktivt med Computas sin etablering i Trondheim

Administrerende direktør i Computas, Trond Eilertsen, er svært fornøyd med å ha fått med seg Stokke som en del av lederteamet i Computas. 

- Lars har en profil og fremtoning som matcher Computas-kulturen svært godt. Hans tidligere resultater gjør meg trygg på at han vil lykkes med verdiskapning for både Computas og våre kunder fremover, sier Eilertsen.   

Skal øke antall ansatte

Computas har en ambisjon om at satsningene der Stokke vil få en ledende rolle, vil bidra til vekst i form av flere ansatte. Dette er et arbeid han ser frem til å ta fatt på.

- Forretningsutvikling handler i stor grad om å ansette riktige folk, og gi disse gode rammer for å bygge kunderelasjoner og drive kompetanseutvikling. Gjennom mange års samarbeid, og konkurranse, med Computas, vet jeg at jeg møter et høykompetent og motivert konsulentmiljø i ny stilling. Jeg ser frem til arbeidet med å videreutvikle dette, sier Stokke.

- Vi ønsker å ansette flere til fagmiljøet vårt både i Oslo og Trondheim, og har allerede flere gode folk på vei inn, røper han.   

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lars Stokke er ny Business Director i Computas. Foto: Computas.
Lars Stokke er ny Business Director i Computas. Foto: Computas.
Last ned bilde
Administrerende direktør i Computas, Trond Eilertsen. Foto: Computas.
Administrerende direktør i Computas, Trond Eilertsen. Foto: Computas.
Last ned bilde

Om Computas

Computas
Computas
Akersgata 35
0158 Oslo

21 99 33 20https://www.computas.com

Computas er en nordisk leverandør av IT-løsninger og rådgivningstjenester innen teknologisk innovasjon. Vi utvikler verdiskapende og samfunnsnyttige løsninger til offentlig og privat sektor, og har særlig spisskompetanse innenfor offentlig forvaltning, justis, tilsyn, helse, logistikk, kraft og energi. Våre tverrfaglige team tilbyr den kompetansen som kreves gjennom hele digitaliseringprosessen. Vi jobber i tett samarbeid med våre kunder for å utvikle skreddersydde løsninger med høy brukernytte. Selskapet er Google Cloud Premier Partner med Europas største Google Cloud-sertifiserte miljø, Atlassian Gold Partner og Microsoft Gold Partner.

Computas ble etablert i Norge i 1985. Vårt hovedkontor ligger i Akersgata i Oslo sentrum. Vi har også kontor i Trondheim, København og Bucuresti, Romania (Computas Development Center).

Følg pressemeldinger fra Computas

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Computas på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Computas

- En nødvendig utvikling at offentlig sektor tar i bruk KI og automatisering22.8.2022 11:59:17 CEST | Pressemelding

Utlendingsdirektoratets løsning for automatisert saksbehandling av søknader om statsborgerskap er en av finalistene til Digitaliseringsprisen 2022. Prisen deles ut i dag under Digitaliseringskonferansen. En fersk undersøkelse fra Norstat viser at digitaliseringen av norsk offentlig sektor fortsetter i raskt tempo også etter pandemien. Løsninger med bruk av kunstig intelligens og automatisering er noe vi kommer til å se mer av i tiden som kommer.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom