Nærings- og fiskeridepartementet

Lars Øye Brandsås utnevnt som ny statssekretær

Del

Kongen har i statsråd i dag konstituert politisk rådgiver Lars Øye Brandsås (V) som statssekretær for næringsminister Iselin Nybø (V) fra 17. september 2021. Brandsås er 23 år og blir dermed den yngste statssekretæren som har blitt utnevnt av regjeringen Solberg

-Jeg er både ydmyk og takknemlig for den tilliten jeg har fått av både Venstre og regjeringen til å nå bli utnevnt som statssekretær. Jeg ser frem til å fortsatt gjøre en jobb for regjeringen og landet i tiden frem til en ny regjering tar over, men nå i en ny rolle. Dette er stort for en ung trønder, sier Brandsås.

Brandsås ble utnevnt som politisk rådgiver for næringsminister Iselin Nybø 5. oktober 2020. Han har tidligere vært politisk rådgiver for Trine Skei Grande og Guri Melby i Kunnskapsdepartementet.

Brandsås etterfølger Lucie Katrine Sunde-Eidem som har fått avskjed i nåde som statssekretær for statsråd Iselin Nybø i Nærings- og fiskeridepartementet. Regjeringen Solberg er utgått fra Høyre (H), Venstre (V) og Kristelig Folkeparti (KrF).

Kontakter

Bilder

Om Nærings- og fiskeridepartementet

Nærings- og fiskeridepartementet
Nærings- og fiskeridepartementet
Kongens Gate 8
0032 Oslo

Pressevakt: 902 51 303 (ikkje SMS)https://www.regjeringen.no/nfd

Departementet (NFD) utformar ein framtidsretta nærings- og sjømatpolitikk.

Innsyn: NFDs postjournal er søkbar hos www.eInnsyn.no

Du kan følgje NFD på Twitter | Facebook  | Flickr

Følg pressemeldinger fra Nærings- og fiskeridepartementet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Nærings- og fiskeridepartementet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Nærings- og fiskeridepartementet

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom