Fjordkraft

Lanserer mobilabonnement for storbrukerne

Del

Fjordkraft Mobil utvider abonnementsporteføljen og lanserer kampanje med fordelspriser til alle nye kunder.

Fjordkraft Mobil er Norges største mobilleverandør uten eget nett og kan skilte med de mest fornøyde mobilkundene i privatmarkedet.

Dette endres

Nå utvider Fjordkraft utvalget av abonnementer for å møte behovene til kunder som bruker mye mobildata.

– Vi ser at snittbruken og etterspørselen etter mobilabonnement med mye data øker. Frem til nå har vi primært henvendt oss til mobilkunder med lavt til middels dataforbruk. Nå tar vi opp konkurransen om storbrukerne, sier Christian Kalvenes, direktør for privatmarkedet i Fjordkraft.

Abonnementsstørrelsene 6-, 10- og 20 GB forsvinner ut fra nysalgsporteføljen, men erstattes av abonnement med 8, 15, 30 og 40 GB. 

Feirer med fordelspris

Flertallet av Fjordkrafts mobilkunder har mobilabonnementet til fordelspris ettersom de også har Fjordkraft i stikkontakten. Nå blir denne prisen tilgjengelig for alle i en kampanjeperiode.

– Nyttårsaften rundet vi 100 000 mobilkunder. Det feirer vi med en kampanje der vi tilbyr fordelspris til alle nye kunder, uavhengig av kundeforhold på strøm, sier Kalvenes.

Han understreker at kampanjen varer en begrenset periode. Se fordelsprisene i tabellen under.

LES OGSÅ: Fjordkraft har passert 100 000 mobilkunder

Prisvinner

Den nye abonnementsstrukturen vil fortsatt være svært konkurransedyktig på pris. Fordelsprisen på de nye abonnementene er enten blant de billigste eller billigst i bransjen.

– Vi utfordrer de etablerte mobilaktørene både på pris og kvalitet. EPSIs kundetilfredshetsmåling viser at Fjordkraft har Norges mest tilfredse mobilkunder. Det er et veldig godt utgangspunkt når vi nå retter oss mot kunder i et nytt segment, sier Kalvenes.

1GB

2GB

4GB

8GB

15 GB

30 GB

40 GB

FORDEL

119,-

189,-

249,-

299,-

349,-

459,-

499,-

UNG

119,-

189,-

249,-

299,-

349,-

-

-

*Fjordkraft Mobil Ung tilbyr unge under 30 år fordelspris på mobilabonnement, uavhengig av om de er strømkunder. Mobil Ung inkluderer også dobbel feriedata tre måneder i året.

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
Konsersjef Rolf Barmen og Fjordkraft har passert 100.000 mobilkunder. Foto: Hanne Solheim.
Konsersjef Rolf Barmen og Fjordkraft har passert 100.000 mobilkunder. Foto: Hanne Solheim.
Last ned bilde

Om Fjordkraft

Fjordkraft er strømleverandør til privatkunder og bedrifter over hele Norge. 1,4 millioner mennesker har Fjordkraft i stikkontakten. Fra april 2017 er Fjordkraft både strømleverandør og mobilleverandør. Fjordkrafts virksomhet er innkjøp og videresalg av strøm og mobiltelefoni.

Fjordkrafts har 284 fast ansatte og hovedkontoret er i Bergen. Selskapet har også kontorer i Sandefjord, Trondheim, Oslo, Stavanger og på Sortland. I 2018 omsatte Fjordkraft-konsernet for 6,7 milliarder kroner. Fjordkraft Holding ASA ble børsnotert 21. mars 2018.

Følg saker fra Fjordkraft

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Fjordkraft på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Fjordkraft

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom