Amedia

Lanserer Mitt Hammerfest

Del

I dag er en gledens dag for iFinnmark, og for Hammerfest spesielt, da vi endelig kan avsløre «Mitt Hammerfest», som går over fra å være en papirutgave én gang i måneden, til å bli en heldigital satsing med fokus på Hammerfest.

Nyhetsleder Trond Ivar Lunga i Mitt Hammerfest  og ansvarlig redaktør Geir Håkonsund i Finnmark  Dagblad og iFinnmark
Nyhetsleder Trond Ivar Lunga i Mitt Hammerfest og ansvarlig redaktør Geir Håkonsund i Finnmark Dagblad og iFinnmark

– Dette er noe vi er veldig stolt over å kunne presentere. Dette betyr at vi skal satse enda hardere på byen vår. Hammerfest har alltid vært viktig for Finnmark Dagblad siden starten i 1913. Som hammerfesting er jeg glad for å kunne være med å gi våre lesere enda flere saker fra vårt nærområde, sier Trond Ivar Lunga som er nyhetsleder for satsingen i Hammerfest. 

Størst i Finnmark

– Leserne våre kan forvente flere nyhetssaker fra Hammerfest. For oss er det spesielt viktig å speile folkelivet i byen. Vi kommer til å følge med hva som skjer i politikken, næringslivet, kulturlivet og på sportsfronten. Vårt mål er også å lage sterke menneskehistorier som rører folks hjerte. Folket i Hammerfest vil først og fremst få et mye større volum av saker fra byen. Vi har store forventninger til denne satsingen, og håper å fortsatt engasjere leserne våre, sier Lunga.

 

Statsministeren åpner offisielt

- Vi er veldig glade for at statsminister Erna Solberg ville foreta den offisielle åpningen av det vi håper og tror vil bli den absolutt foretrukne portalene for nyheter for Hammerfestinger, både fastboende og fraflyttede, sier ansvarlig redaktør for iFinnmark og Finnmark Dagblad, Geir Håkonsund.

- Og så er det samtidig viktig å presisere at vi naturligvis også skal holde oppe et like godt trykk på nyhetsdekningen i resten av Finnmark, som vi har hatt igjennom hele rekordåret 2020. sier han. 

Mitt Hammerfest, iFinnmark og Finnmark Dagblad eies av Amedia.

Kontakter

Geir Håkonsund, ansvarlig redaktør for iFinnmark og Finnmark Dagblad - telefon 942 78 187

Trond Ivar Lunga, nyhetsleder i Mitt Hammerfest – telefon 906 25 440

Bilder

Nyhetsleder Trond Ivar Lunga i Mitt Hammerfest  og ansvarlig redaktør Geir Håkonsund i Finnmark  Dagblad og iFinnmark
Nyhetsleder Trond Ivar Lunga i Mitt Hammerfest og ansvarlig redaktør Geir Håkonsund i Finnmark Dagblad og iFinnmark
Last ned bilde

Om Amedia

Amedia
Amedia
Akersgata 34
0107 Oslo

22 00 90 00http://www.amedia.no

Amedia er landets største utgiver av lokale medier. Daglig når konsernets medier 1,9 millioner lesere.

Amedias redaksjonelle medarbeidere er hver dag til stede i lokalsamfunn over hele landet for å rapportere om det som skjer. Samtidig bidrar våre selgere til å skape lokale markedsplasser gjennom å koble lokale næringsdrivende med kunder. Sammen dekker disse funksjonene vårt samfunnsoppdrag i alle lokalesamfunn hvor Amedia er til stede. Verdiene som ligger til grunn for Amedias tolking av samfunnsoppdraget finner man i vår forretningsidé og vår utgivererklæring.

Følg saker fra Amedia

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Amedia på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Amedia

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom