Norges Jeger- og Fiskerforbund

Landets to beste jeger- og fiskerforeninger er kåret

Del

Alta JFF i Finnmark og Borre JFL i Vestfold er tildelt Norges Jeger- og Fiskerforbunds foreningspris på NJFFs Landsmøte, som fant sted på Gardermoen helgen 16.-18. november.

NJFFs foreningspris ble tildelt Alta JFF og Borre JFL
NJFFs foreningspris ble tildelt Alta JFF og Borre JFL

NJFFs foreningspris er ikke tidligere utdelt. I statuttene heter det at NJFFs foreningspris er etablert for å hedre en eller flere foreninger som innenfor inneværende landsmøteperiode har utmerket seg med fremragende innsats i henhold til å markere seg som en synlig forening, som har hatt god rekruttering og som har attraktive medlemstilbud og aktiviteter for medlemmene.

Alta Jeger- og Fiskerforening (AJFF) er Finnmarks største lokalforening med en jevn medlemsoppslutning på mellom 6-700. Foreningen er usedvanlig aktiv, og kan skilte med faste tilbud til barn og unge, en kvinnesatsing som spenner fra egne skytebanekvelder til vilt- og vinkurs, samarbeide med lakseinteressentselskapet om ungdomscamper, en løpende jegeropplæring, ulike jaktkurs, båt til utlån og mye, mye mer.

AJFF har i løpet av fem år bygd opp et spennende aktivitetssenter på Kvenvik med en rekke skytebaner. Foreningen har gjennomført to NM i jegertrap, et NM i lerduesti og et NM i nordisk trap siden 2010.

Borre Jeger- og Fiskerlag (BJFL) har siden 2010 gått fra å være en liten og «sovende» forening, til å bli en av våre aller mest aktive foreninger. De har flere år på rad vunnet fylkesprisen for antall nyrekrutteringer, både i prosent og antall medlemmer.

I 2015 kjøpte foreningen sitt eget klubblokale, som er pusset opp på dugnad av foreningens medlemmer. Borre JFL har etablert en bevisst holdning til bruk av media, og er jevnlig å se med positive oppslag både i lokalavisen og i NRKs distriktsnyheter.

Borre JFL tilbyr et svært allsidig aktivitetstilbud til sine medlemmer, som; jegerprøvekurs, skytekvelder, skogdag, isfiske for familie, fiskesommer hvert år, fiskeskoler, utdeling av rådyrjaktkort, «rypetur for damer», Kom deg ut dagene med DNT, spekekurs, førstehjelpskurs, revejaktkurs og mye mer.

Foreningsprisen består av diplom og kr 50.000,- til hver forening.

Kontakter

Bilder

NJFFs foreningspris ble tildelt Alta JFF og Borre JFL
NJFFs foreningspris ble tildelt Alta JFF og Borre JFL
Last ned bilde

Lenker

Om Norges Jeger- og Fiskerforbund

Norges Jeger- og Fiskerforbund
Hvalstadåsen 5
1378 Nesbru

66 79 22 00http://www.njff.no

Norges Jeger- og Fiskerforbund er landets eneste riksdekkende interesseorganisasjon for både jegere og sportsfiskere, og et av de viktigste miljøene for formidling av kunnskap om jakt og fiske i Norge. 

Følg pressemeldinger fra Norges Jeger- og Fiskerforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Jeger- og Fiskerforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norges Jeger- og Fiskerforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom