Travel Retail Norway (TRN)

Lag egen ønskeliste på taxfree.no

Del

Opprett en ønskeliste ❤ for Klikk & Hent til din neste flyreise, eller send en ønskeliste til en venn på farten! Du kan lagre og endre ønskelisten din om du har registrert deg og logger inn.

Opprett en ønskeliste ❤ for Klikk & Hent til din neste flyreise, eller send en ønskeliste til en venn på farten! Du kan lagre og endre ønskelisten din om du har registrert deg og logger inn.

Slik gjør du

  1. Finn et produkt du vil legge til ønskelisten
  2. Klikk på produktet og velg «Legg i ønskeliste»
  3. Du finner ønskelisten ved å klikke på hjertet ❤ i navigasjonen i toppen av siden, eller ved å følge linken «Gå til din ønskeliste».
  4. Herfra kan du dele listen som link, på SMS eller e-post. Du kan også laste ned listen i pdf-format.
  5. Er du registrert kan du spare en eller flere forskjellige ønskelister og gi de passende navn.
  6. Ønskelisten kan enkelt gjøres til en Klikk & hent-bestilling. Du velger selv om du vil bestille hele listen eller utvalgte produkter.

Ta med ønskelisten i butikken
Ta med deg listen på SMS, e-post eller en link som du kan nå via din telefon. Kontakt en av våre medarbeidere og vi hjelper deg med å finne frem produktene på din liste.

Spar favorittene dine til neste flyreise
Finner du produkter du liker kan du spare de i en ønskeliste som enkelt hentes frem igjen når du skal ut å reise. Du kan bruke dele-funksjonen å sende listen til deg selv eller registrere deg og spare den på din profil.

Gjør ønskelisten til en Klikk & hent bestilling
Ønskelisten kan enkelt gjøres til en Klikk & hent-bestilling. Du velger selv om du vil forhåndsbestille hele listen eller kun utvalgte produkter fra listen. Bestiller du Klikk & hent pakker vi varene for deg og du går rett til eget utleveringspunkt og betaler når du henter.

Del listen med familie og venner på reise
Skal du ikke selv ut å reise, men kjenner noen som er på farten? Del din ønskeliste med familie og venner slik at de kan se hva du ønsker deg fra Tax Free. Tips de gjerne om at det er enkelt å forhåndsbestille på Klikk & hent.

Start din ønskeliste her.

Nøkkelord

Bilder

Om Travel Retail Norway (TRN)

Travel Retail Norway (TRN)
Travel Retail Norway (TRN)
Postboks 223
NO-2061 Gardermoen

32 23 09 00http://www.tax-free.no

Travel Retail Norway (TRN) er et norsk selskap, med norske og tyske eiere. Vi har drevet taxfreebutikker og Travel Value-butikker ved Avinor sine største flyplasser siden 2005. I dag er vi tilstede i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim og Kristiansand. Vår viktigste oppgave er å drive ansvarlig salg og god service til reisende på Avinor sine flyplasser og å skape inntekter for Avinor og det norske samfunnet.

Følg saker fra Travel Retail Norway (TRN)

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Travel Retail Norway (TRN) på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Travel Retail Norway (TRN)

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom