Electric WayElectric Way

Kverneland Bil blir agent og servicepunkt for VOYAH i Oslo

Del

- Samarbeidet med Kverneland gjør at vi styrker VOYAHs salgs- og serviceposisjonen i Oslo ytterligere, sier Torje Aleksander Sulland, CEO i Electric Way.

Avtalen gjør at Kverneland Bil sitt anlegg på Alnabru tilrettelegges for utlevering og salg av premium elbilmerket VOYAH fra Electric Way.  Kverneland Bil vil også være servicepunkt for VOYAH i Oslo.

Electric Way er et norsk import- og teknologiselskap som har eksklusiv rettighet på import, distribusjon og salg av kinesiske VOYAH i Norge.

Helge Ellingsen i Kverneland Bil sier deres anlegg har kapasitet og infrastruktur til å både fremstå som en agent for VOYAH og samtidig håndtere utlevering for Electric Way i Oslo.

- VOYAH supplerer vår eksisterende produktportefølje på Alnabru på en god måte. Fra før har vi både Mazda og Stellantis produktene på Alnabru, sier Ellingsen.

Torje Sulland i Electric Way sier de er tilfredse med å få Kverneland Bil som samarbeidspartner i Oslo og ha et sentralt utleverings- og servicepunkt.

- For Electric Way er det avgjørende å fortløpende styrke infrastrukturen slik at vi hele veien kan levere topp og lett tilgjengelig service – og selge flere biler. Kverneland er velrennomert aktør i bransjen, og vi får nå et fullverdig serviceanlegg som kan betjene kundene våre i Oslo-området. I tillegg får vi ekstra salgskraft for VOYAH nord og øst i hovedstaden. 

De første VOYAH-bilene kom til Norge i midten av november, og ble tatt godt imot av både anmeldere og publikum. Bilen selges foreløpig gjennom egne showrom i Oslo, Drammen, Hamar, Gjøvik, Hønefoss, Sarpsborg, Trondheim og Harstad. 

Service og garanti ivaretas av Electric Way sine VOYAH Service Point i samarbeid med MEKO. 

- Vi opplever stor pågang fra forhandlere i hele Norge som vil bli VOYAH-agenter. Det er veldig hyggelig, og vi snakker gjerne med alle som er interessert. Så det er bare å fortsette å ta kontakt med oss. VOYAH-eventyret er bare så vidt begynt, sier Torje Aleksandet Sulland i Electric Way.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Electric Way

Electric Way
Electric Way
Klingenberggata 7
0161 OSLO

https://electricway.no

Electric Way er et nordisk teknologiselskap som skal gjøre folks opplevelse av å forflytte seg enklere og bedre. For å få til dette kombinerer vi årevis med unik erfaring og kunnskap fra bilbransjen med digital innovasjon og ny teknologi.  

Electric Way er heleid av Sulland Holding, og har hovedkontor i Oslo,

Følg pressemeldinger fra Electric Way

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Electric Way på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Electric Way

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom