Firi

Kryptovalutabørsen MiraiEx blir til Firi og skal ekspandere i Norden

Del

(Oslo, 7. september 2021): Norges største kryptovalutabørs, MiraiEx, skifter den 13. september navn til Firi som en del av selskapets nordiske satsning. Selskapet opplever en sterk interesse for å investere i kryptovaluta og venter en kraftig vekst i 2022.

- Siden oppstarten i 2017 har over 100.000 nordmenn investert i kryptovaluta gjennom plattformen vår og vi er nå klare til å ta neste skritt. Mange har fått øynene opp for at krypto kan være en viktig del av den langsiktige spareplanen og vi venter at veksten vil fortsette de kommende årene. Ved å skifte navn til Firi symboliserer vi våre norske røtter når vi skal ekspandere og tilby sikker og enkel sparing i hele Norden, sier adm. direktør Thuc Hoang i Firi. 

Firi har en ambisjon om å gjøre kryptovalutahandel enklere for nordmenn. Hittil er det omsatt kryptovaluta for over fem milliarder kroner gjennom plattformen. Nå lanserer Firi også en løsning der kundene kan opprette automatiske trekk fra nettbanken som overføres til kryptovaluta, tilsvarende slik hundretusenvis av nordmenn har månedlige trekk fra sparekonto til aksjefond. Det er kun nødvendig med BankID for å registrere seg. 

Som et av Norges raskest voksende selskap ønsker vi å tilby landets tryggeste, enkleste og mest inkluderende tjeneste for kjøp og salg av digital valuta. Da passer det bedre med et enkelt, solid og norsk navn som Firi, som betyr «fyrtårn» på Norrøn. Det spiller på at vi skal lyse opp nordboernes interesse og kunnskap om kryptovaluta, sier Hoang. 

Foreløpig er det kun mulig for kunder med norsk BankID å opprette konto hos Firi. Selskapet vil imidlertid snart ønske utenlandske kunder velkommen til plattformen. 

- I første omgang ønsker vi å gjøre kryptovaluta enkelt og tilgjengelig for norske kunder, men vi planlegger også å utvide horisonten etter hvert. Det er store muligheter i andre markeder, og vi har konkrete planer om ekspansjon til Sverige og Danmark i løpet av 2022, sier driftsdirektør Marius Blaker Høgevold. 

Interessen for kryptovaluta har skutt i været de seneste årene og Firi venter at denne trenden vil fortsette i de skandinaviske landene.  

- Vi tror at over 600.000 nordmenn vil ha investert i kryptovaluta innen utgangen av neste år og det er også stor interesse i Sverige og Danmark. Vi ønsker naturligvis å ta en større del av markedet, og ambisjonen er å ha 500.000 kunder i Skandinavia i løpet av 2022, avslutter Høgevold. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Firi

Firi
Firi
Nedre Vollgate 3
0158 Oslo

Firi er en kryptovalutabørs som ble startet i 2017 av en gruppe teknologer som ønsket å bygge noe større sammen. Firi har vokst til å bli et allsidig team på over 40 personer med utviklere, designere, markedsførere og forretningsutviklere. Med over 100.000 kunder er Firi Nordens største handelsplattform for kryptovaluta. 

Teamet er håndplukket for å kunne levere de beste tjenestene og opplevelsene til våre kunder, med sikkerhet, tilgjengelighet og brukervennlighet som nøkkelen for å oppnå dette. Vi er registrert hos Finanstilsynet som tjenestetilbyder for veksling og oppbevaring av virtuell valuta i Norge, og ønsker å gjøre det like enkelt å investere i kryptovaluta som å investere i aksjer og fond. 

Følg pressemeldinger fra Firi

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Firi på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Firi