Kruse Smith AS

Kristin Stømer Frafjord blir ny regiondirektør for Kruse Smith

Del

Hun kommer fra stillingen som avdelingsleder for prosjektutvikling for Kruse Smith på Forus og har vært sentral i konsernets satsning på digitalisering og utvikling. Nå blir hun regiondirektør for Kruse Smith på Vestlandet.

Ny Regiondirektør Vest Kristin Stømer Frafjord og Konsernsjef Heidi Wolden
Ny Regiondirektør Vest Kristin Stømer Frafjord og Konsernsjef Heidi Wolden

Stømer Frafjord (49) er utdannet ingeniør innen bygg-og anleggsteknikk og har i tillegg en Master of Management fra Handelshøgskolen BI. Hun har jobbet i Kruse Smith på Forus siden 2006 og har siden 2008 vært avdelingsleder for Prosjektutvikling. Gjennom denne rollen har hun opparbeidet seg stor kjennskap til markedet og med det vært sentral i arbeidet med kundedrevet utvikling og innovasjon. Gjennom Stømer Frafjord sin ledelse har prosjektutviklingsmiljøet på Forus blitt et ressursmiljø i hele Kruse Smith, blant annet når det gjelder digitalisering og fornyelse av byggeprosesser.

Erfaring med utvikling En av grunnene til at valget falt på Stømer Frafjord var hennes erfaring med endring og utviklingsarbeid.

- Kruse Smith er markedsledende innen bygg og anleggsbransjen i Rogaland. Vi er en bransje med store krav til endring og fornyelse. Kristins bakgrunn, erfaring og kompetanse vil gi oss gode forutsetninger i vårt utviklingsarbeid. I tillegg har hun gjennom lang tid jobbet tett med kunder og byggherrer, en viktig kunnskap å dra nytte av i konsernledelsen, sier Heidi Wolden.

Motivert for oppgaven Kristin Stømer Frafjord vil overta ansvaret for region Vest etter Rune Hognestad, som fra 1.juni overtok som administrerende direktør i Kruse Smith Eiendom.

- Jeg er ydmyk og stolt overfor den oppgaven som står foran, men også veldig motivert. Jeg ønsker å bidra til å bringe Kruse Smith videre i en tid da vår bransje står foran en rekke muligheter. Nye samarbeidsformer med kunder og byggherre, industrialisering og digitalisering av hele verdikjeden er noen av disse endringene, sier Stømer Frafjord.

Hun tiltrer rollen som regiondirektør med umiddelbar virkning.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Ny Regiondirektør Vest Kristin Stømer Frafjord og Konsernsjef Heidi Wolden
Ny Regiondirektør Vest Kristin Stømer Frafjord og Konsernsjef Heidi Wolden
Last ned bilde
Kristin Stømer Frafjord
Kristin Stømer Frafjord
Last ned bilde

Om Kruse Smith AS

Kruse Smith AS
Postboks 409
4604 Kristiansand

38 14 56 00http://www.kruse-smith.no

Kruse Smith er et solid, innovativt og framtidsrettet entreprenør- og boligkonsern med nasjonalt nedslagsfelt. Våre forretningsområder er bygg, byggfornyelse, anlegg samt bolig- og eiendomsutvikling.

Vi er en solid familiebedrift med rundt 900 ansatte, og våre røtter går tilbake til 1935. Kruse Smith har både musklene og erfaringen til å realisere de mest omfattende og komplekse prosjekter. Vi fokuserer mye på prosjektenes tidligfase for å optimalisere både prosesser og sluttresultater

Gode idéer er en forutsetning for å lykkes – også for oss.

Vi mener at du som ledende aktør må dra lasset. For å lede an i utviklingen må du evne å identifisere, foredle og realisere de virkelig gode ideene. Derfor er FRA IDÉ TIL VIRKELIGHET vår visjon i Kruse Smith. En visjon vi er stolt av å strekke oss etter – gjennom kreativitet, kompetanse og finansiell tyngde.

Følg saker fra Kruse Smith AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Kruse Smith AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Kruse Smith AS