Kredinor

Kredinor SA etablerer virksomhet i Sverige

Del

Inkassoselskapet Kredinor har nå besluttet å etablere virksomhet i Sverige, etter å ha hatt virksomhet i Norge siden oppstarten i 1905. Kredinor er eid av næringslivet gjennom samvirkemodellen, og er Norges største inkassobyrå målt etter antall mottatte saker.

Tor Berntsen, administrerende direktør i Kredinor (Foto: Bård Gudim)
Tor Berntsen, administrerende direktør i Kredinor (Foto: Bård Gudim)

Kjernevirksomheten til Kredinor er inkasso og overvåk, men tjenester innenfor fakturering, reskontroadministrasjon, analyse og kjøp av porteføljer tilbys også, og vil være viktige deler av det totale tjenestetilbudet i Sverige. Kredinor etableres gjennom kontor i Stockholm og forventes å være i gang med virksomheten mot slutten av 2017. 


Administrerende direktør Tor Berntsen sier følgende:

– Mange av våre eksisterende kunder har gitt uttrykk for at de gjerne ser at vi etablerer oss i Norden, og da i første omgang i Sverige. Vi har, etter å ha vurdert muligheten for å kjøpe et tilgjengelig eksisterende selskap, valgt å starte opp med noe helt nytt i Stockholm. Vi er nå i gang med å rekruttere daglig leder til selskapet.

Kredinor er bransjespesialister og tilbyr moderne betalingsløsninger, integrasjoner sømløst mot kundenes systemer, og utstrakt kundeservice gjennom et moderne og innovativt kundesenter.


– Vi har en solid økonomi og 2016 har vært et godt år for oss, fortsetter Berntsen. Tidspunktet for å gå videre er på alle måter ideelt. Signalene fra våre kunder er at det er viktig at vi er på de arenaer hvor de befinner seg og vår strategi vil i første omgang være å sikre vekst blant våre eksisterende og fremtidige norske kunders virksomheter i Sverige. Dernest vil målet være å rekruttere nye kunder i dette som blir et nytt marked for oss. Ved å etablere et nytt selskap i Sverige basert på ny og moderne teknologi og systemer med felles totalrapportering, er vi trygge på at vi skal kunne leve opp til kundenes forventninger, sier Berntsen 

 

Felles nordisk leverandør

Sverige er Norges største handelspartner og en rekke norske selskap har virksomhet der. Etableringen av Kredinor i Sverige er en følge av at selskapets kunder innenfor bank/finans, energi, handel og service etterspør våre tjenester. I tillegg har Kredinor også en ambisjon om å vinne nye kunder og markeder. – Vi gleder oss til å ta opp konkurransen i Sverige og målet er å komme i gang med operativ virksomhet i løpet av 2017, avslutter Berntsen.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Tor Berntsen, administrerende direktør i Kredinor (Foto: Bård Gudim)
Tor Berntsen, administrerende direktør i Kredinor (Foto: Bård Gudim)
Last ned bilde

Lenker

Om Kredinor

Kredinor
Kredinor
Rådhusgata 27
0158 Oslo

+47 22 00 91 00http://www.kredinor.no

Kredinor er et av de største inkassoselskap i Norge målt i omsetning og det største målt i antall mottatte saker. Selskapet mottar 1 million inkassosaker hvert år. Medregnet oppdragene innenfor purring og reskontroføring håndterer Kredinor totalt 1,6 millioner saker årlig, et tall som er sammenlignbart med bransjens tall for 2016 på totalt 7,9 millioner inkassosaker. Kredinor er bransjespesialister og markedsledende innenfor energi og telecom - og i sterk vekst innenfor bank/finans, handel og service, parkering - og offentlig sektor. Kredinor er et et samvirkeforetak som eies av medlemmene som også er kunder. Selskapet har nesten 500 medarbeidere fordelt på virksomheten i 11 byer i Norge i dag. Med etableringen i Sverige i 2017 går Kredinor utenlands for første gang siden oppstarten i Norge i 1905. www.kredinor.no

Følg saker fra Kredinor

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Kredinor på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Kredinor

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom