Bilder Nordic School of Photography

Kreative fagskoler inviterer til foredrag om fargepsykologi med Dagny Thurmann-Moe

Del

Bilder Nordic School of Photography og SoFI School of Fashion Industry inviterer den anerkjente fargedesigneren Dagny Thurmann-Moe onsdag 20. mai for et spennende foredrag i fargepsykologi og bevisst fargebruk.

Fargenes verden er stor, spennende og utfordrende. Dagny Thurmann-Moe er en av landets fremste fargedesignere og har over ti års erfaring på området. I 2014 startet hun KOI Studio, med et mål om å kunne tilby målrettet fargekonsultasjon for både offentlige og private kunder. 

Foredraget tar for seg fargepsykologi og hvordan man best bruker farger bevisst og til ulik bruk. Foredraget avsluttes med individuelt, praktisk arbeid for deltakerne, slik at man får utfordret måten man tenker om og bruker farger i dag.

Mer informasjon om foredraget finnes her.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Bilder Nordic School of Photography

Bilder Nordic School of Photography
Bilder Nordic School of Photography
Nedre Vollgate 8
0158 Oslo

24 14 66 80http://www.bildernordic.no

Bilder Nordic School of Photography er en fagskole i Oslo med seks ulike utdanninger innen foto, film og innholdsproduksjon. Skolen ble etablert i 2007, og har bygd opp et solid nettverk av anerkjente fotografer og bransjeaktører i inn- og utland. Blant skolens tidligere studenter finnes en rekke etablerte fotografer som har markert seg i konkurranser og utstillinger i inn- og utland.

Følg pressemeldinger fra Bilder Nordic School of Photography

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Bilder Nordic School of Photography på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Bilder Nordic School of Photography

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom