Power

Kraftig butikkvekst

Del

Til tross for pandemi og enorm vekst i norsk netthandel, er den fysiske butikken mer aktuell enn noen gang, mener administrerende direktør i norskeide POWER, Anders Nilsen.

Nettbutikkens vekst støttes av de fysiske butikkene, sier adm. dir. POWER Norge.
Nettbutikkens vekst støttes av de fysiske butikkene, sier adm. dir. POWER Norge.

2020 ser ut til å bli et nytt rekordår for elektronikkjeden. Og selv om salget går unna på nett, er det i de fysiske butikkene volumene ligger.

– Nettsalget vårt har økt med 32 prosent fra i fjor. Samtidig har antall kunder i butikk økt med 17 prosent. Det viser at nettbutikkens vekst støttes av de fysiske butikkene og at de legger grunnlaget for en rekordvekst i alle kanaler. Det er viktig å tenke på at over 80 prosent av volumet vårt faktisk er i de fysiske butikkene, sier Nilsen.

Vokste med en halv milliard i 2019 – 2020 blir enda bedre
POWER Norge var en av få vinnere innen detaljhandelen i nedgangsåret 2019, hvor flere kjeder stengte butikker og mange gikk konkurs. POWER hadde på sin side 500 millioner i vekst under svake detaljhandelsvilkår, og i 2020 går de mot nok et rekordår.

– Med andre ord har ikke pandemien lagt noen demper på nordmenns kjøpelyst når det gjelder hjemmeelektronikk, sier Nilsen fornøyd.

Fokus på smarte løsninger
Årsaken til den massive veksten er ifølge POWER-sjefen kjedens vilje og evne til å utvikle seg og tenke nytt.

– Et kontinuerlig fokus på smarte løsninger, både for oss og kundene, er en av årsakene til den suksessen vi opplever nå. Effektivisering av innkjøp og lager, prisroboter som regulerer priser hvert femte minutt, DriveThru i korona-tiden, hjemmesupport for kunder og så videre gjør at vi kan holde prisene nede og samtidig bidra til at kundene foretrekker oss når de skal handle elektronikk, avslutter Nilsen. 

Kontakter

Bilder

Nettbutikkens vekst støttes av de fysiske butikkene, sier adm. dir. POWER Norge.
Nettbutikkens vekst støttes av de fysiske butikkene, sier adm. dir. POWER Norge.
Last ned bilde

Om Power

Power
Power
Solheimveien 6-8
1473 Lørenskog

67 92 70 00https://www.power.no/

POWER er hele Nordens elektrogigant som utfordrer markedet med prisrobot og oppdaterte nettpriser i butikk. POWER-suksessen startet i Danmark i 2015. Senere åpnet vi i Finland og Sverige, og i mai 2017 kom POWER til Norge.
I POWER ønsker vi alltid å ligge ett steg foran, fordi vi vet at smarte, effektive løsninger holder prisene lave, samtidig som det gir den beste handleopplevelsen for kundene.
POWER Norge er et selskap eid av POWER International. POWER International eies av AWILHELMSEN AS og Dolphin Invest AS ved Øivind Tidemandsen. Det norskeide konsernet driver også POWER i Danmark, Finland og Sverige.