Ving Norge

Kort informasjon om rekapitaliseringen av Thomas Cook Group

Del

Avtalen om Thomas Cooks rekapitalisering forhandles fortsatt og er nå i sluttfasen med fullt fokus på å lykkes. Ving kan derfor ikke på nåværende tidspunkt svare på ulike scenarier, annet enn at man gjør alt for å få avtalen i havn. I mellomtiden går våre flyvninger og reiser som normalt. Alle våre pakkereiser fortsetter å være fullstendig beskyttet av Reisegarantifondet.

Nøkkelord

Kontakter

Lenker

Om Ving Norge

Ving Norge
Ving Norge
Dronning Eufemiasgate 16
0191 Oslo

915 08 888http://www.ving.no

Ving er Norges største reisearrangør med reiser til mer enn 170 reisemål i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise på egen hånd. Reisene selges via internett, telefon og i utvalgte reisebyråer over hele landet. Ving Norge AS har 89 ansatte og over 400 000 reisende årlig.

Følg saker fra Ving Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ving Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Ving Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom