Kavli Norge

Korni kommer tilbake!

Del

Ventetiden er over. Endelig kommer Korni flatbrød tilbake på markedet. Etter nesten to år med skjær i sjøen vil flatbrødfans igjen kunne plukke med seg den ikoniske blå pakken fra butikken.

Adm. dir i Kavli Norge, Karl Johan Ingvaldsen med Korni Flatbrød
Adm. dir i Kavli Norge, Karl Johan Ingvaldsen med Korni Flatbrød

Administrerende direktør i Kavli, Karl Johan Ingvaldsen, er meget fornøyd med å kunne slippe nyheten før sommeren. Korni flatbrød vil være tilgjengelig i butikkene fra høsten av.

Nordmenns eget flatbrød
-Vi har erfart at Korni har ekstremt mange lojale forbrukere som sårt har savnet flatbrødet vårt, sier Ingvaldsen. Ingvaldsen som selv har vokst opp med den blå flatbrødpakken på bordet, legger ikke skjul på at det har vært en vanskelig tid, men at det er desto artige å kunne fortelle at resultatet av de første produksjonene er godkjente.

Enormt engasjement
For noen år siden var Korni truet med å forsvinne helt. Fallende eksport satte kroken på døra for produksjonen i Norge, og man måtte tilpasse oppskriften til nye maskiner i Tyskland. Mange flatbrødfans opplevde at Korni ikke smakte akkurat som før og det hele toppet seg da det oppstod brann i en av ovnene som stekte flatbrødet. Dette har resultert i at butikkene har vært tomme for Korni i over ett år.

-Vi har vel sjelden opplevd så stort engasjement rundt et produkt. Hver eneste dag har folk skrevet til oss og etterlyst Korni, sier Ingvaldsen som personlig har svart både på telefon og e-post. Det har også blitt opprettet Facebook-grupper som har kjempet for å få Korni tilbake på markedet. -Jeg har selv meldt meg inn i gruppen "Vi som vil ha KORNI originale flatbrød tilbake", med ønske om å få til en åpen og direkte dialog med alle som er engasjerte i Korni.

Ønsker testpersoner
-Selv om det har vært en tøff situasjon å være i, så har engasjementet fra forbrukerne vært med på å motivere oss for å få i gang produksjonen av Korni igjen, sier Ingvaldsen. Via Korni sin Facebook-side kan nå nysgjerrige flatbrødfans melde seg for å være testpersoner for nye Korni og Ingvaldsen plukker ut en håndfull som får tilsendt Korni før det er tilbake i butikk til høsten.

-Vi gleder oss stort og håper at alle som elsker Korni, og som har vært så tålmodige med oss, blir fornøyd med at Korni nok en gang kan pryde middagsbordene rundt omkring i vårt langstrakte land, sier en fornøyd Kavli-leder.

Kontakter

Bilder

Adm. dir i Kavli Norge, Karl Johan Ingvaldsen med Korni Flatbrød
Adm. dir i Kavli Norge, Karl Johan Ingvaldsen med Korni Flatbrød
Last ned bilde

Om Kavli Norge

Kavli Norge
Kavli Norge
Sandbrekkeveien 91
5224 Nesttun

55 10 00 00http://www.kavli.no

Kavli er et næringsmiddelfirma med en lang og stolt historie! Kavlikonsernet er eid av den veldedige stiftelsen Kavlifondet. Overskuddet vårt går til Kavlifondet, som igjen deler ut midler til allmennyttige formål innenfor forskning, kultur og humanitært arbeid.

Virksomheten i Norge består av O. Kavli i Bergen og Q-Meieriene på Jæren og i Gausdal.

Følg saker fra Kavli Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Kavli Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Kavli Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom