bspoke AS

Konsulentselskapet bspoke kåret til en av Europas beste arbeidsplasser i 2022

Del

bspoke ble i dag rangert som den 6. beste arbeidsplassen i Europa i den årlige kåringen til Great Place to Work® i vår kategori. Tidligere i år gikk bspoke helt til topps i listen over Norges beste arbeidsplasser i kategorien 20-49 ansatte.

 – Det er selvfølgelig utrolig stas å få en internasjonal anerkjennelse for innsatsen våre medarbeidere legger ned for å skape en god kultur på arbeidsplassen. De ansatte er kjernen av alt vi gjør her i bspoke, og er vår aller viktigste ressurs. Det har derfor vært et stort fokus fra første dag å skape et trygt og inkluderende miljø, der alle kan være seg selv og trives på jobb. Denne anerkjennelsen er de ansattes fortjeneste, som hver eneste dag bidrar til å forme firmaet og valgene vi tar sammen. Sier Henrik Holum, daglig leder i bspoke

Prestisjetung kåring

Listen over Europas beste arbeidsplasser er basert på konfidensielle undersøkelsesdata som representerer 1,4 millioner ansatte fra over 3000 selskaper, i 37 land i Europa. Denne anerkjennelsen er basert på konfidensielle undersøkelsesdata som vurderer ansattes opplevelser av tillit, innovasjon, bedriftsverdier og lederskap. For å bli anerkjent som den beste i Europa, må selskaper først rangere høyest på de nasjonale listene til Great Place To Work over de beste arbeidsplassene over hele regionen.

Kåret til Norges beste arbeidsplass i 2022

bspoke har siden oppstarten i 2014 hatt et tydelig fokus på å bygge en flat arbeidskultur, der de ansatte blir sett, hørt og forstått. Som et ansatteid firma bidrar alle medarbeiderne med på å styre firmaet i retningen de selv mener er best for selskapet. Medarbeiderundersøkelser har vært en viktig bidragsyter for å få data og materiale, som de kan jobbe med videre. De har vært Great Place to Work sertifisert siden 2018, og ble i 2022 kåret til Norges beste arbeidsplass i kategorien 20-49 ansatte.

– Det viktigste for oss med denne sertifiseringen, er alle de detaljerte dataene vi får tilgang på. De hjelper oss til å prioritere hva vi vil jobbe med, og hvordan. Når vi har mottatt dataene, går vi gjennom dem sammen med hele staben, og sammen bestemmer vi hvilke mål vi skal oppnå og når. Når vi begynte med Great Place to Work, var ikke målet nødvendigvis å vinne kåringer, men å få gode verktøy for å hele tiden kunne utvikle oss. Sier Einar Omdal, COO i bspoke.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om bspoke AS

bspoke AS
Biskop Gunnerus' gate 14
0185 Oslo

http://www.bspoke.no

bspoke er et konsulentselskap som hjelper sine kunder med digitale løsninger, tjenester og rådgivning. Vi har et erfarent konsulentmiljø innenfor systemutvikling, arkitektur, prosjekt- og testledelse, cloud, tjenestedesign og UX/UI.

bspoke har alltid hatt tro på at veien til suksess ligger i engasjerte medarbeidere. Derfor setter vi alltid våre ansatte først – vi skal heve lista for hva det vil si å være en god arbeidsplass, og vi skal ta jobben på alvor, hver dag.

Følg pressemeldinger fra bspoke AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra bspoke AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra bspoke AS