Reitangruppen

Konserter med noen av landets største artister i Palmehaven på Britannia i sommer

Del

Denne sommeren inviterer Britannia Hotel og Dora 3 til en serie med akustiske sommerkonserter i ærverdige Palmehaven med store, folkekjære norske artister som Eva Weel Skram, Odd Nordstoga, Jo Nesbø, Bjarne Brøndbo og Ingrid Bjørnov hver helg fra 19. juni til 15. august.

Palmehaven på Britannia Hotel i Trondheim. Foto: Dreyer & Hensley.
Palmehaven på Britannia Hotel i Trondheim. Foto: Dreyer & Hensley.

Hotelldirektør Mikael Forselius er stolt over å kunne presentere konserter med mange av de aller mest folkekjære artistene vi har i Norge

-Når den planlagte sommerferien for folk flest til utlandet nå er blitt endret til Norgesferie, og artistene som også har fått endrede planer, ivrer etter å spille igjen, så vi en mulighet til å lage noe helt spesielt hos oss på Britannia hver helg i sommer.

-Artist In Residence er et akustisk konsert-format i Palmehaven, der artistene flytter inn på hotellet og spiller over flere kvelder – litt som i Las Vegas. Du kommer tett på artisten og kan nyte musikk, mat og drikke i herlig samspill, i en atmosfære du ikke finner maken til noe sted i landet.

Hotelldirektøren presiserer samtidig at man vil vektlegge sikkerhet og legge til rette for trygge konserter under myndighetenes til enhver tid gjeldende retningslinjer.

-Palmehaven har plass til 250 gjester, men vi har justert ned antallet plasser til 120-130 for å ha nok avstand mellom bordene, så dette blir virkelig en eksklusiv opplevelse både for artistene og publikum.

I sommer kan du oppleve følgende artister på Britannia Hotel:
19. - 20. Juni – Mari Haugen Smistad - La Vie En Rose, Edith Piaf
26. - 27. Juni – Jo Nesbø
3. - 4. Juli – Odd Nordstoga
10. - 11. Juli – Bjarne Brøndbo
17. - 18. Juli Are Hembre
24. - 25. Juli Torstein Flakne
31. Juli - 1. August – Eva Weel Skram
7. - 8. August – Ingrid Bjørnhov
14. - 15. August - Artist kommer

Britannia skal servere skalldyrsplatå med de aller beste lokale råvarer fra Trøndelag som akkompagnement til konsertopplevelsen. 

Arrangør og daglig leder i Dora 3, Børre Johnsen har fått på plass hele programmet på rekordtid og gleder seg over å kunne berike sommeren i Trondheim med Artist In Residence konserter på Britannia:

 -Trondheim sin egen storstue, Britannia Hotel åpner Palmehaven for en flott norsk artistflora og bekrefter sin stilling som kulturhotell. Vi er heldige som har fått på plass så mange artister  til Norges mat og konsertmekka i sommer, sier han før utdyper konsertprogrammet:

 - Åpningen blir fredag 19 juni med byens store lille sangfugl Mari Haugen Smistad, som på særegent vis skal hylle Frankrike's sangfugl Edith Piaf i de flotteste omgivelser, med seg har hun både stryker og pianist.

Så kommer de på rekke og rad: Jo Nesbø, med Lars Jones ved sin side, med gode historier og fine låter fra Di Derre katalogen. Odd Nordstoga, Norges nasjonalskald tar med seg Gjermund Silseth, og synger om Farfar og hvor viktig det er å ha venner.

Bjarne Brøndbo har bygget seg opp en bunke med gode historier gjennom et langt artistliv på veien med DDE, og serverer disse, uten filter, ispedd noen klassiske DDE slagere – det blir stemning! 

Ahh Are Hembre, for en sanger, han har med seg Trond Hustad på klaver, og sammen skal de fremføre de fineste trønderske visene du kjenner fra før. Det er da du ønsker du er Trønder, noen er faktisk så heldige å være det. Her kommer de som perler på en snor – fra Otto til Åge.

Rockens Gentleman entrer Palmehaven, Torstein Flakne har en uendelig rekke hits å velge blant, og en lang rekke historier å fortelle fra inn og utland. Stage Dolls og norsk rock sin stolthet kommer for å fremføre disse god låtene slik de ble skapt, en mann og hans gitar.

Fra rock til pop, når Sogndal sin popdronning kommer til Britannia, som jo er skapt for både dronninger og sølvstruper. Eva Weel Skram har de siste årene fremstått som norsk pops yndling av de som synger på norsk, og det gjør hun jo tindrende klart, som om hun skal vært vokst opp i dalføra i Sogn…og det har hun jo!

Så faller det hele voldsomt på plass, når selveste Ingrid Bjørnov dukker opp i Palmehaven i august. Det vil bli latter og det vil bli genuin musikalitet – vi elsker Ingrid, ivrer en fornøyd Børre Johnsen fra Dora 3.

- Artist In Residence og denne konsertserien oppsummerer hva Palmehaven har vært og betydd helt siden åpningen i 1918 – en arena for de helt unike opplevelsene, vertskapet og atmosfæren. Vi gleder oss til å ønske dere velkommen for å gjøre det vi gjør aller best, avslutter Restaurantdirektør ved Britannia Hotel Ida Dønheim.

Nøkkelord

Kontakter

For ytterlige kommentarer kontakt:
Adm.dir. Britannia Hotel, Mikael Forselius, mobil: 932 01 004 epost: mikael@britannia.no
Daglig leder Dora 3, Børre Johnsen, mobil: 93223444
epost: borre@dora3.no

Bilder

Palmehaven på Britannia Hotel i Trondheim. Foto: Dreyer & Hensley.
Palmehaven på Britannia Hotel i Trondheim. Foto: Dreyer & Hensley.
Last ned bilde
Artist In Residence på Britannia Hotel Sommer 2020
Artist In Residence på Britannia Hotel Sommer 2020
Last ned bilde
Britannia Hotel i Trondheim. Foto: Lars Petter Pettersen
Britannia Hotel i Trondheim. Foto: Lars Petter Pettersen
Last ned bilde
Mikael Forselius, Hotelldirektør, Britannia Hotel. Foto: Wil Lee-Wright.
Mikael Forselius, Hotelldirektør, Britannia Hotel. Foto: Wil Lee-Wright.
Last ned bilde
Britannia Hotel i Trondheim. Foto: Lars Petter Pettersen
Britannia Hotel i Trondheim. Foto: Lars Petter Pettersen
Last ned bilde
Britannia Hotel i Trondheim. Foto: Lars Petter Pettersen
Britannia Hotel i Trondheim. Foto: Lars Petter Pettersen
Last ned bilde

Lenker

Om Reitangruppen

Reitangruppen
Reitangruppen
Lade Gaard, Lade Alle 40
7041 Trondheim

73 89 10 00http://www.reitangruppen.no

Britannia Hotel

Britannia Hotel er en del av Reitangruppen. Hotellet fra 1870 gjenåpnet i April 2019 som et femstjerners hotell og medlem av Leading Hotels of The World. Hotellet har 257 nye rom og suiter, seks ulike restauranter og barer, spa og fitness-avdeling, moderne konferansefasiliteter, ballroom og elegante selskapslokaler. 

www.britannia.no

Følg saker fra Reitangruppen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Reitangruppen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Reitangruppen

Britannia Hotel 150 år12.6.2020 17:45:01 CESTPressemelding

14. Juni 1870 åpnet Andreas Myhre dørene til Britannia Hotel for første gang for 8 britiske lakselorder og to velstående amerikanere. På søndag fyller hotellet i Trondheim 150 år. Selve festmarkeringen skjer til høsten, den 31. oktober, med middag for 150 gjester og historisk meny med høydepunkter fra hotellets selskapsmenyer opp igjennom tidene. En egen bok om hotellets historie fra 1870 frem til i dag blir utgitt til høsten. På selve dagen 14. Juni lanseres hotellets egen rosé champagne i et nytt samarbeid med Ayala, som også laget hotellets Britannia champagne til gjenåpningen i 2019.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom