Circle K Norge

Konkurransetilsynet og Circle K enige om avhjelpende tiltak som avslutter etterforskningssaken mot Circle K

Del

Konkurransetilsynet og Circle K Norge AS er kommet til enighet om avhjelpende tiltak som innebærer at Circle K Norge AS ikke skal publisere veiledende listepriser for privatmarkedet på selskapets nettsider, eller gjennom andre allment tilgjengelige informasjonskanaler.

Circle K er tilfreds med at saken er avsluttet, og at vi sammen med tilsynet har kommet frem til avhjelpende tiltak som har fjernet Konkurransetilsynets konkurransemessige bekymringer knyttet til publisering av veiledende listepriser for privatmarkedet.

De avhjelpende tiltakene og vedtaket innebærer ikke at Circle K har brutt konkurranseloven.
Circle K fjernet for noen uker siden veiledende listeprisene for privatmarkedet fra sine nettsider.

Circle K har hatt god dialog med tilsynet siden de opprettet etterforskningssak mot bransjen i fjor høst. Av respekt for etterforskningen som Konkurransetilsynet har gjort ønsker Circle K ikke å utdype hvilken informasjon tilsynet har etterspurt og hvilke dokumenter som er overlevert tilsynet, mens saken har vært til behandling hos Konkurransetilsynet.

Circle K er tilfreds med at saken er avsluttet og presiserer at de avhjelpende tiltakene ikke innebærer at Circle K har innrømmet noe brudd på konkurranseloven.

Vi er opptatte av rettferdig konkurranse. Konkurransetilsynet gjør en viktig jobb og vi setter pris på at Konkurransetilsynet med jevne mellomrom ber om opplysninger for å vurdere konkurransesituasjonen i bransjen vår.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Circle K Norge

Circle K Norge
Circle K Norge
Schweigaards gate 16
0191 Oslo

https://www.circlek.no/

Circle K Norge driver 473 drivstoffutsalg i Norge, 304 av dem er fullservice bensinstasjoner langs veien som tilbyr drivstoff, bilvask, kaffe og mat. Vi er også drivstoffgrossist og har en rekke terminaler og depoter som forsyner stasjoner og kunder i hele Norge. Ca. 3 000 personer jobber på våre kontorer og stasjoner over hele landet.

Circle K Norge er en del av Alimentation Couche-Tard Inc. («Couche-Tard») som er en verdensledende aktør innen drivstoff og detaljhandel med hovedkvarter i Laval, Canada.

Vi het tidligere Statoil Fuel & Retail Norge AS, men endret selskapsnavn til Circle K Norge i april 2016. Statoil-stasjonene i Norge blir merket om til Circle K fra mai 2016 til mai 2017 i forbindelse med at Couche-Tard samler alle sine convenience-virksomheter under det globale merkenavnet Circle K.

Servicekontoret for Circle K Norge ligger i Oslo.

Følg pressemeldinger fra Circle K Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Circle K Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Circle K Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom