Konica Minolta

Konica Minolta signerer ny 4-årig rammeavtale

Del
Viderefører samarbeid med statlig forvaltningsorgan
Fornøyde representanter  fra Konica Minolta og Forsvarsbygg.
Fornøyde representanter fra Konica Minolta og Forsvarsbygg.

Konica Minolta signerer ny 4-årig rammeavtale med Forsvarsbygg.

Avtalen med Forsvarsbygg gjelder levering av rundt 190 multifunksjonelle printere til alle Forsvarsbyggs lokasjoner i hele landet, og kan medføre videreføring av dagens løsning for sikker utskrift og sikker skann, SafeQ.

Avtalen har en verdi på ca. 5-7 millioner kroner og håndteres av Konica Minoltas Large Account-team. Avtalen gjelder fra 26. mars 2019 og har en varighet på totalt 4 år, inkludert mulighet for forlengelse.

 - Slike sterke kunderelasjoner er vi ekstra stolte av! 
Konica Minolta er svært fornøyde med at Forsvarsbygg ønsker å fortsette det gode samarbeidet. Anbudsansvarlig i Konica Minolta, Hennig Trønnes, sier: -Konica Minolta og Forsvarsbygg har over flere år hatt et meget godt samarbeid, og vil gleder oss over at dette nå skal videreføres i ny kontraktsperiode. Slike sterke kunderelasjoner er vi ekstra stolte av! Med et eget serviceapparat og markedsledende produkter i ryggen, er vi overbevist om at denne avtalen bringer oss enda tettere sammen. 

Knut Erik Vinje i Forsvarsbygg kommenterer: - Vi er strålende fornøyde med å lande på Konica Minolta som leverandør og ser frem til å videreutvikle det allerede svært gode samarbeidet vårt. Konica Minolta har vært en stabil samarbeidspartner for Forsvarsbygg gjennom flere år. Avtalen gjør det mulig å utvikle partnerskapet ytterligere med sikkerhetsløsningen SafeQ. 

SafeQ trygger norske virksomheter 
Trønnes legger til: - Datasikkerhet er blant de viktigste utfordringene for bedrifter. Ukontrollert tilgang til virksomhetens utstyr, samt til sensitiv og konfidensiell informasjon kan føre til at konfidensiell informasjon havner på avveie. SafeQ reduserer dramatisk dette og andre risikoer, ettersom all utskrift, kopiering og skanning kan spores og brukernes tilgang til enhetene blir sentralt kontrollert og begrenset.

fra 26. mars 2019 og har en varighet på totalt 4 år, inkludert mulighet for forlengelse.

Visste du at mindre bedrifter er et enkelt mål for hackere på jakt etter sensitiv informasjon? 

Om Forsvarsbygg:

Forsvarsbygg er et statlig forvaltingsorgan underlagt Forsvarsdepartementet. De utvikler, bygger og drifter eiendom for forsvarssektoren. I tillegg tilbyr Forsvarsbygg ekspertkompetanse til andre deler av offentlig sektor innenfor sikring av bygg og kulturminnevern.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Fornøyde representanter  fra Konica Minolta og Forsvarsbygg.
Fornøyde representanter fra Konica Minolta og Forsvarsbygg.
Last ned bilde

Om Konica Minolta

Konica Minolta
Maridalsveien 323
0872 Oslo

09400http://www.konicaminolta.no

Konica Minolta Business Solutions Norway AS er en del av et globalt IT- selskap som tilbyr bedrifter strukturerte  og GDPR-kompatible arkiv- og dokumentsystemer, som forenkler, effektiviserer og gir bedrifter full oversikt i hverdagen. Selskapet satser i år på IT-plattformer som  binder sammen maskinvare, programvare og tjenester sømløst og intuitivt slik at dette kan tilpasses individuelt i omfang og dybde til infrastruktur og krav til ethvert selskap. 

Det internasjonale konsernet er kanskje først og fremst kjent for å være en ledende leverandør av printere  med implementerte og solide sikkerhetsfunksjoner til bedrifter, i tillegg til digitalttrykkmaskiner til det profesjonelle printmarkedet. 

I januar 2009 formulerte selskapet Konica Minoltas Eco Vision 2050, som en langsiktig plan mot en bærekraftig fremtid. Visjonen er basert på konsernets ledelsesfilosofi og forpliktelse til å bidra i arbeidet mot et mer bærekraftig samfunn. Målet er å redusere CO2-utslippene med 80 % innen 2050.