Norsk Gjenvinning

Kompletterende riveentreprenør inkluderes i Norsk Gjenvinning-porteføljen

Del

Norsk Gjenvinning har inngått en avtale om å slå sammen Norprodukter Miljø AS med R3 Entreprenør AS og Øst-Riv AS, for å bygge videre på NG-konsernets satsing på å skape en fullverdig og konkurransedyktig nordisk aktør i rivesegmentet.

Norprodukter Miljø AS (Norprodukter) ble etablert i 1988 og har ekspertise innen rehabiliteringsprosjekter. Selskapet har spesialisert seg på innvendig rivning og saneringstjenester av bygg i drift, som for eksempel hoteller, kontorbygg og bedrifter som holder åpent under rehabiliteringen.

- Ved å inkludere Norprodukter inn i porteføljen, sammen med R3 Entreprenør AS (R3) og Øst-Riv AS (Øst-Riv), sikrer vi en enda bredere kompetanse innen rivning for Norsk Gjenvinning-konsernet, forteller Bjørn Arve Ofstad, divisjonsdirektør for Prosjektbaserte virksomheter.

Tre sterke varemerker
På samme måte som Øst-Riv, beholder Norprodukter sitt merkevarenavn. Norprodukter er et sterkt varemerke i bransjen og målet er å opprettholde både det interne miljøet og posisjonen selskapet allerede har i markedet. R3, Øst-Riv og Norprodukter skal rendyrke sine styrker, samtidig som sammenslåingen gir gode synergieffekter for utnyttelse av ressurser og kompetanse på tvers av de tre selskapene.

- Vi ser store fordeler av å kunne øke spisskompetansen vår innen rivning. Norprodukter vil bringe med seg både faglig kompetanse og et sterkt varemerke som forbindes med kvalitet. De skal beholde sitt navn og brand og bidra til at vi tilsammen tilbyr alle tjenester innen miljøsanering og rivning, forteller Erik André Vee, som blir daglig leder for alle tre selskapene.

Ledelse og styre
Ivan Andersen, som i dag er daglig leder i Norprodukter, vil fortsatt ha en ledende stilling i selskapet gjennom å være avdelingsleder for Norprodukter.

- Bakgrunnen for at vi nå valgte denne sammenslåingen med Norsk Gjenvinning er mulighetene det gir våre medarbeidere. Jeg tror de synergiene vi vil skape på tvers av alle tre selskaper vil sikre oss en sterk markedsposisjon, samt gi muligheter for å utnytte ressurser på tvers av selskapene når det er behov. Det er viktig at vi fremover vil fortsette å rendyrke våre kompetanseområder. Dermed vil kundene våre få et enda bedre tilbud enn tidligere, som jeg gleder meg til å sette i gang med, forteller, Ivan Andersen, avdelingsleder Norprodukter.
Norprodukter vil bli inkludert inn i holdingselskapet Nordic Demolition, som samler rive-selskapene i konsernet, og hvor Bjørn Arve Ofstad er styreleder. Transaksjonen er avhengig av godkjennelse fra Konkurransetilsynet og forventet gjennomføring er 2. september 2019.

Om Norprodukter AS:
Norprodukter er en riveentreprenør som hovedsakelig har virksomhet innen rehabiliteringsprosjekter. Selskapet tilbyr primært saneringstjenester med særskilt fokus på rehabilitering av bygg i drift, eksempelvis hoteller som er i drift under renovasjonsarbeidene. Norprodukter tilbyr i tillegg tjenester som asbestsanering, rivning, betongsaging, kjerneboring, wiresaging, soppsanering, pcb-sanering, annen miljøsanering samt generelt anleggsarbeid. Norprodukter er lokalisert på Alna i Oslo og har 56 ansatte og omsatte i 2018 for 105 MNOK.

Om Øst-Riv:
Øst-Riv AS er et entreprenørfirma med ca. 75 ansatte som leverer tjenester innen riving, miljøsanering, betongsaging og konstruktiv oppbygging med stål og betongarbeider. I 2018 omsatte Øst-Riv AS for 240 MNOK. Selskapets ledelse har over 30 års erfaring når det gjelder riving, med et stort kontaktnett i bransjen og hovedkontor i Slemmestad. Hovedarbeidsområde er Oslo og Østlandsområdet, med oppdragsgivere fra store entreprenørselskaper til mindre utbyggere.

Om R3 Entreprenør:
R3 Entreprenør AS er en ledende aktør i Norge med lang erfaring innenfor miljørådgivning, riving, miljøsanering, betongsaging og kjerneboring. Selskapet har ca. 115 ansatte og leverer prosjekter for private- og offentlige bygningseiere, og nasjonale- og regionale entreprenører, og omsatte i 2018 for 241 MNOK. R3 utfører prosjekter over hele landet og er representert med kontorer i Oslo, Drammen, Skien, Rudshøgda og Trondheim.

Les mer om sammenslåingen med Øst-Riv AS her.

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Norsk Gjenvinning

Norsk Gjenvinning
Norsk Gjenvinning
PB 567 Skøyen
0214 OSLO

22 12 96 00http://www.norskgjenvinning.no

Følg saker fra Norsk Gjenvinning

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norsk Gjenvinning på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Norsk Gjenvinning

Norsk Gjenvinning kjøper O Tenden Holding AS – utvider i Nord-Vest22.8.2019 15:50:23 CESTPressemelding

Norsk Gjenvinning har inngått avtale om å erverve O Tenden Holding AS, med datterselskapene Tenden MiIjø AS og Miljøkvalitet AS. O Tenden Holding AS har hovedsete i Stryn, i Sogn og Fjordane, og komplementerer Norsk Gjenvinnings eksisterende tilstedeværelse i Nord-Vest. O Tenden Holding med datterselskapene går inn som majoritetseid selskap under Norsk Gjenvinning AS, i Norsk Gjenvinning-konsernet.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom