IKEA

Kommunikasjonssjef Jan Christian Thommesen slutter i IKEA

Del

Jan Christian Thommesen har ledet kommunikasjonsarbeidet og kommunikasjonsavdelingen hos den svenske møbelaktøren i seks år. Nå har han valgt å si opp sin stilling. – Det føles rart, men riktig, sier Thommesen.

Thommesen startet som kommunikasjonsrådgiver på IKEA Furuset i 2008, og har siden gått gradene i selskapet, først som kommunikasjonsrådgiver på hovedkontoret med ansvar for virksomhetskommunikasjon og nå sist som kommunikasjonssjef.


- Etter elleve år i IKEA, seks av dem som kommunikasjonssjef, er det på tide å søke nye utfordringer. Jeg kommer til å se tilbake på dette som en vanvittig spennende periode i livet. IKEA har mange verdier som sammenfaller med mine egne, og det har vært mange givende år, sier Thommesen.


Thommesen har i løpet av sine seks år i sjefsstolen vært ansvarlig for en rekke prisvinnende kampanjer for IKEA i Norge, blant annet åpningen av de nye varehusene i Åsane og Ringsaker, pop-up restauranten ÄTBAR, Syriahuset og en rekke kataloglanseringer.


- Endringen vi som selskap er inne i nå er et optimalt tidspunkt for min etterfølger til å ta over stafettpinnen. Jeg ønsker vedkommende all mulig lykke til i det viktige arbeidet som skal gjøres fremover, sier Thommesen.

Bilder

Om IKEA

IKEA
IKEA
Postboks 54
1375 BILLINGSTAD

915 02 340http://www.ikea.no

IKEAs forretningsidé er å tilby et stort utvalg form- og funksjonsriktige hjeminnredningsartikler til så lave priser at så mange som mulig får råd til å kjøpe dem. Det er i dag 422 IKEA-varehus i 50 land i verden. 374 av disse, inklusive alle norske varehus, er en del av Ingka-gruppen, resten av andre franchisetakere. Sist år hadde disse varehusene 839 millioner besøk, mens nettsidene ble besøkt 2,6 milliarder ganger.I Norge hadde våre varehus over 10 millioner besøk og IKEA.no hadde over 44 millioner besøk. 

I Norge har IKEA sju varehus; i Oslo (Furuset), Asker (Slependen), Bergen (Åsane), Stavanger (Forus), Trondheim (Leangen), Lillesand (Sørlandet), på Ringsaker og ett planleggingsstudio midt i Oslo sentrum. Totalt jobber det litt over 3000 medarbeidere i IKEA Norge.

Følg saker fra IKEA

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra IKEA på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra IKEA

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom