FOX Norge

Komiserien «Ghosted» er blant sommerens store TV-premierer

Del

FOX håper nordmenn vil kjøle seg ned med en overnaturlig komiserie i sommer. «Ghosted» får premiere på kanalen tirsdag 12. juni kl. 21.30.

Hva får du hvis du mikser en dose «X-Files» med en liten dæsj arbeidsplasskomikk a la «The Office» og en politiserie som «Brooklyn Nine-Nine»?

Det forsøker splitter nye «Ghosted» å gi svaret på.

Den nye serien fra FOX har Adam Scott («Parks and Recreation») og Craig Robinson («The Office») i hovedrollene, og skal underholde nordmenn på tirsdager gjennom hele sommeren.

Et umake radarpar

Scott spiller Max Jennifer - en tidligere Stanford-professor som har fått sparken på grunn av tro på konspirasjonsteorier, romvesener og alt overnaturlig.

Leroy Wright (Robinson), en tidligere purk som jobber som kjøpesentervakt, er derimot en rappkjeftet skeptiker som ikke ofrer en kalori på å tenke på ting han ikke umiddelbart forstår.

En dag blir begge to plutselig kidnappet og bedt om å løse en sak for mystiske The Bureau Underground - en etterforskningsenhet som har spesialisert seg på det uforklarlige.

Tross protester blir det umake paret tvunget til å samarbeide i dette universet, med elementer fra komikk, science fiction og også en liten dose horror.

God på det den gjør

Selv om serien ikke har blitt en direkte kritikerfavoritt i USA, trekker mange fram sjarmen og kjemien mellom de to hovedrolleinnehaverne som et positivt element.

– Serien har en søt undertone. Den vil trolig finne formen om den får sjansen, og er en serie som baserer seg på kjemi og på at figurene jobber sammen, skriver Margaret Lyons i New York Times.

Los Angeles Times refererer til filmer som «Ghostbusters» og «Men in Black» for å vise at overnaturlige eventyr og komikk ofte passer godt sammen.

– Behagelige «Ghosted» gjør ikke noe nytt. Men det den gjør, gjør den godt, konkluderer anmelder Robert Lloyd.

«Ghosted» får premiere på FOX tirsdag 12. juni kl. 21.30.

Kontakter

Bilder

Lenker

Om FOX Norge

FOX Norge
FOX Norge
Karenslyst Allé 2
0214 Oslo

http://www.foxtv.no

FOX er verdens største underholdningskanal som når 255 millioner hjem i 127 land utenfor USA. I Norge er FOX tilgjengelig via Altibox, Canal Digital, NextGenTel, Get og RiksTV. Kanalen har introdusert en rekke nye og prisbelønte serier til det norske markedet, som The Walking Dead, American Horror Story, Wayward Pines og Outcast. FOX er tv-kanalen for deg som simpelthen elsker god underholdning, uansett kjønn og alder. Følg oss på Facebook

Følg saker fra FOX Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra FOX Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra FOX Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom